onsdag 21. januar 2009

Litt håndarbeid innimellom scrappinga er gøy!

Jeg har alltid vært glad i håndarbeid. Strikka min første genser med mønster da jeg var 15. En sånn Setelsdalskofte som Morten Harket hadde. Da var jeg stolt da. Etter jeg fikk barn har jeg holdt meg til å strikke sokker o.l, men for omtrnet 5 år siden, så fikk jeg lyst til å strikke en ny setelsdalskofte av et eller annet slaget. Valget falt på en jakke. Begynte friskt med en arm, så begynte jeg på bolen, og da jeg hadde kommet til 5 runde med luser la jeg det bort og fortrengte helle jakka. Luser er kjempekjedelig å strikke altså.

Så mandag for en og en halv uke siden fant jeg den fram igjen. Strikka, strikka og strikka, og vips! så var bolen ferdig på 5 dager. :stolt:

Nå venter jeg på garn i posten, da det ble for lite hvitt. Mulig jeg har rotet dem bort på disse årene, så kryss fingrene for at de jeg har kjøpt ikke avviker nevneverdig i farge.

Her er den ferdige bolen:For en god stund siden strikket jeg disse nydelige pulsvarmerne i alpaca (skrives det sånn). Skulle strikke svarte også, men å tre på alle de pærlene på tråden er ikke noe som frister til gjentakelse med det første.Disse vottene fant jeg oppskriften på via et forum. Er de ikke fiine? Bare så synd at de aldri har det lyse garnet når jeg er innom butikken for å kjøpe det.Når jeg var innom garnhuset her i Trondheim klarte jeg dessuten ikke motstå dette garnet her. Av disse nøstene blir det vaffelsokker til ungene. Kjempefine, enkle og superraske sokker å strikke. Anbefales!!Til slutt må jeg bare avslutte med et bilde av verdens beste is. Jeg og Sara har kost oss med disse to boksene denne uka. Nå er det jaggu tomt. Må nok innom 7eleven en tur ganske snart!!8 kommentarer:

ninabakke sa...

Så flink du er :)

Vibeke sa...

Wow - det var jammen meg imponerende!!!:) Flink du jo:):)

Håper du ikke legger vekk scrappingen til fordel for strikkinga nå:)

HegeAL sa...

Flink du er! Strikkinga overlater jeg til mamma! hu er en racer på det ;-)
Men du atte
den isen så da fryktelig god ut... Har de dem bare på 7eleven? Og hvor er 7eleven i by'n???
Må prøve serru *fnis*

amylin sa...

Så mye fint du har strikket!

syglad sa...

Så flink du er som har funnet igjen seterdalskofta di, denne kommer til og bli lekker.
Får håpe du får garn snart og at det stemme så nogen lunde.
Enig med dere at den isen er god, jeg kjøper den innimellom jeg også.
Ønsker deg en fin dag :-)

Torill sa...

Så masse flott du har strikka!!! Knall!
Jeg må ha noe i hendene det meste av tiden jeg også, så det blir strikking når jeg ser tv.
Og helt enig - luser er kjedelig å strikke!!!

Marianne Hope sa...

Mmmm, cookie dough isen er min favoritt også. Den blir ikke gammel i mitt hus for å si det sånn *flau*. Skal si du har vært flittig med strikkepinnene. Kjempefint! Klem Marianne

_Kine sa...

Ah, mine favorittsmaker!!