søndag 25. januar 2009

Et lite ord # 1 "magisk/magical"

Da ligger årets første ord ute på Mania. Denne gangen valgte vi magisk/magical, et herlig ord spør du meg. Jeg er sikker på at mange vil klare å scrappe noe til det ordet, så håper mange deltar.

Her er mitt bidrag:
Bildet er fra 3. trimester med Adrian. Har scrappet dette bildet før, men det er veldig lenge siden. Var gøy å scrappe det en gang til.
På denne har jeg brukt: Kraft kartong, nyyyyydelig mullberry(?)blomst fra Papirloftet, knapper, tag og div. Å sy sirkler med maskin var ikke helt enkelt, i alle fall ikke når man kun har en liten Janomemaskin.

*********************

Ellers har det vært ei stille og rolig helg. Uka har vært forholdsvis lang. Skole alle dagene, bortsett fra fredag. Da var det godt med helg gitt. Adrian hadde sin siste dag i barnehagen på torsdag, men vi var innom på fredag og spiste is og hentet resten av tingene hans. I morra er det første dag i nybarnehagen, det blir spennende. Litt typisk at han er blitt forkjøla igjen da. Tror ikke han har noe feber å snakke om. Så vi satser på å komme oss av gårde. Mamma har lånt Adrian fra i går til i dag. Så da koste vi oss med tv og hamburgere i gårkveld, Sara og jeg. Hun sovna på sofaen like før Spellemannsprisen stakkar. =o)

Jeg har strikkert ferdig en sokk til sara. Rakk opp den vaffelsokken og begynte på en annen. skal legge ut bilde når begge er ferdig. Nå skal jeg snart sette på poteter og steike fiskegratengen. Blir godt med fisk i dag.

Ha en fortsatt flott søndag.

4 kommentarer:

Vibeke sa...

Skikkelig lekker Lo Heidi:)

Torill sa...

Så stilig denne var!! Min favoritt!!! Så stilig med den sømmen, fargene og motivet!!! KNALL!

Trine {Triurine} sa...

så leken og flott denne var Heidi! likte sømmen din og oppsettet ditt! tøøøff!

Kristin sa...

Kjempefin LO!!

har en utfording til deg i bloggen min! :)