torsdag 29. januar 2009

Sokkene er ferdige, syke barn og en par utfordringer

Vært dårlig med scrapping i det siste. Egentlig så har det vært litt godt å gjøre andre ting. Jeg har strikket masse og så har jeg sett favorittseriene på streemer. Helt genialt. Snart ferdig med alle episodene av Merlin. Den er kjempebra synes jeg. er også noen episoder på forskudd av Gossip girl. Kjekt med nettsider hvor man kan se serier uten å måtte laste dem ned.

Det var Adrians 1 uke i ny barnehage denne uka. Vel, den skulle ikke bli som man hadde tenkt. Søndag formiddag hadde han litt feber, som ble borte like fort som den kom. Dro derfor i barnehagen siden vi ikke skulle være der så veldig lenge uansett. Gikk kjempefint, og jeg tror nok han kommer til å stortrives der. Personalet på avdelinga var kjempeflinke og veldig trivelige. Da vi kom hjem hadde han feber igjen, og nesa rann over av snørr. I dag er han mye bedre, men enda er han litt varm, så vi begynner innkjøringa på nytt over helga tror jeg. Litt dumt det her, men sånn er det når man har barn. Alt kan ikke gå som planlagt bestandig. I tillegg så kom Sara hjem pga. hodepine og kvalme. Hun fikk en ibux og var i fin form resten av dagen. Spiste masse når hun kom hjem. Tror nok hun var litt påvirket av at de hadde sent hjem tre andre fra Sfo pga. sykdom. Hun fikk tilbudet om å være hjemme i dag, men det ville hun slettes ikke.

Fikk garnet jeg mangla til jakka jeg strikker i posten, og hedigvis så var det ingen fargeforskjell.

Sokkene til Sara ble kjempefine, og hun synes selv at de var kjempegode og varm å ha på. Sara er egentlig ikke noe ullsokkmenneske. Hun vil helst bare ha strømpebukse eller sokker i skoene, men det blir jo kjempekaldt da.

Egentlig skulle det jo bli vaffelsokker, men de rakk jeg opp. Sokkene jeg strikka ble litt sann halveis egenkoponert. På framsiden er det et slags hullmønster, og bak er det 2r og 2vr. Sokken sitter kjempegodt på forten. Her er noen bilder:

Ungene skal til pappan sin i dag og til og med søndag. Jeg skal på skolen i morgen og på lørdag. Blir ingen bare-slappe-av-helg på meg, men litt scrapping og strikking blir det nok tid til likevel.

I dag skal mamma og jeg på obs. Jeg skal kjøpe meg tørkestativ som går oppover i høyden. Veldig plassbesparende når man må tørke klær inne, og man ikke har tørketrommel. Dessuten trenger jeg et feiebrett og en kost. Kanskje det vanker litt garn på meg også. :fnis:

Har fått en utfordring av Sissel (den besteste venninna i verden), som går ut på å Hvor økologisk jeg er.

3 beste

1: Jeg har ingen bil, så hvis jeg skal noen plasser må jeg enten gå, eller ta buss/trikk. Som regel blir det trikken og det er jo enda bedre.

2. Jeg samler opp klesvasken slik at jeg ikke trenger å vaske så mange maskiner i uka. Dessuten vasker jeg det meste på 40grader. Bortsett fra sengetøy, undertøy og håndklær. Det blir vasket på 60. Det er faktisk ikke nødvendig å vaske på høyre enn det.

3. Jeg slår av alt av lys når jeg ikke er hjemme og om natta.

3 verste:

1. Ikke flink til å sortere matavfallet

2. Resirkulerer ikke blikkbokser og glass

3. Jeg er ikke så bevisst miljø som jeg burde vært

3 ting jeg kan bli bedre på:

1. Gjenbruk av klær.

2. Kjøpe sparepære i steden for vanlige lyspærer.

3. bli flinkere til å sortere avfallet mitt.

Gir utfordringen videre til:

Kine
MarianneH
Marianne
Kristina
Brita
Camilla

Kristin har dessuten gitt meg denne kule utfordringen:

Gå til foto/mapper
Ta ut den 6. mappen
Finn det 6. bildet
Sett bildet på bloggen og skriv noe om dette bildet
Inviter 6 nye til å bli med på denne utfordringen.Link til dem, og la dem vite at de er utfordret.


Dette bildet er av Adrian i fjorsommer. Vi er på vei til butikken og på veien må vi jo plukke noen blomster.

Jeg gir denne videre til:

Kine
Kathrine
MarianneH
Sissel
Brita
Trine
Håper alle får en kjempeflott torsdag.


4 kommentarer:

Irene sa...

sokkene ble ordentlig fine!
Koselig sommerbilde av Adrian også!

ToneF sa...

Så fine sokker!!! eg ble inspirert nå har jeg også lyst å strikke meg rosa sokker :o)
Å du, må få formen på plass her snart sånn at vi får kommet oss på café en dag!!!

*klem*

Vibeke sa...

Så herlige sokker!!!:)
Heldigvis så har søstera mi forsynt oss alle med hjemmestrikka sokker!!:)

Torunn sa...

Flotte sokkar og eit herleg sommarbilete!