lørdag 11. oktober 2008

VIRUS!! Men hu mor fikk fjerna det hu ja!!

I går fikk jeg for aller første gang virus på maskina mi. Et virus jeg vet mange andre har slitt med også. Deriblandt min egen mor. Så da disse popup vinduene begynte å poppe opp visste jeg med en gang hva dette var. Kjente at panikken begynte å bre seg, men i tillegg så ble jeg også forbanna siden hverken AVG eller AdAware faktisk tok det. Så da var det bare å surfe nettet for å finne ut hva jeg skulle gjøre.

Jeg kan med stolthet si at jeg faktisk i dag er virusfri!! :jippi: Jeg klarte å bli kvitt faenskapen helt på egen hånd faktisk. :kry:

Det som skjedde var at hver gang en popup kom, kom det også en liten boks opp på høyre side hvor det stod "Add served by vrtual tools", søkte på den setningen og kom til et forum, hvor en annen hadde samme problem. En annen bruker tipset om et spywareprogram han trodde ville ta viruset.

Jeg lasta ned dette og scannet maskina. Programmet fant over 130 virus, deriblandt 56trojanere. :dåne: Fikk fjernet det, og nå er det altså borte. Jeg er 100kg lettere og maskina virker perfekt igjen.

Legger ved link til dette fantastisk spyware-programmet i tilfelle noen andre skulle få bruk for det jeg.

SuperAntiSpyWare

4 kommentarer:

Camilla sa...

Så bra da! Gratulerer får en nesten si:) Jeg skal ha posten i bakhodet om *bank i bordet* trojanerene finner det for godt å banke på min dør!
Takk for kommentar i bloggen min; jeg måtte bare svare på Karen Russell. Jeg digger dama, hun har en fantastisk måte å skrive, dele og srappe på. Så du bryllupsalbumet ?!!! De scrapperene jeg liker best er dem som kjører så rent&enkelt som feks. henne , men det er jo det vanskligste å få til!! Bildene hennes er bare wow- skulle egentlig ønske jeg hadde tatt meg råd til kurset hennes, det hadde garantert vert verdt det! Og så har hun sånne nydelige fotoobjekter, de herlige ungene da :) Jaja, nok av min obsession- og en god helg til deg !

Beate sa...

Æsj, virus er noe dritt altså. Så bra du fikk fjerna det da!!

Vibeke sa...

Takk for hyggelig besøk i bloggen min Heidi!!!!:)

Og tusen takk for at du sa fra om at siden min lastet seg tregt hos deg. Jeg merker selv at hos noen laster seidn utrolig tregt - og med min gode tålmodighet, he he - så går jeg videre...

Jeg har forandret litt i innstillingene mine nå - hadde blitt glad om du kunne sjekket om det gikk kjappere nå:):)

Ønsker deg en super flott søndag!!:)

Linn sa...

Jaaa virus er noe herk!! Men heldigvis finns det gode medisiner der ute hihi! Jeg har fått mye hjelp hos MajorGeeks, de kan sine saker gliis!

Har holdt på med min kjæres maskin i to dager og vettu hvaa, han har fått det via Facebook!! Via mailen sin der! Det er visst en trojaner som heter Bolivar som man skal være obs på! Men helt enig dette SuperAntiSpyware er helt fantstisk program! Så har jeg også ZoneAlarm som sier ifra hvis noen prosesser åpner uten at jeg har gitt beskjed om det! Og også spybot i tillegg, vi har jo gull inne på disse maskinene våre ikke sant?!

Så gratiss så flink du har vært, mange bare gir seg over og orker ikke, kremt som min kjære hihihi!

Så fin bloggen din er forresten, så lys og fin, og passer bra nå når mørket kommer ihvertfall her i nord ;)