fredag 10. oktober 2008

God helg

I går hadde Sara og jeg en skikkelig kosedag. Adrian var i barnehagen (ungene har vært hjemme mye denne uka pga. høstferien), og vi jentene dro av gårde kl. 09.00 for å dra til Pirbadet. Vi kom dit akkurat til de åpnet kl. 10.00. Pirbadet er en fantastis plass for både barn og voksne, men jeg hadde nok ikke dratt dit uten barn. Det er veldig mye unger der, sp hvis man tror at man får slappet av i velvæerebasenget, så tar man i grunnen litt feil. I alle fall på ferier og helgedager.
Uansett det er en plass alle trøndere og andre Trondheimsbesøkende bør besøke en gang i blandt.
Vi dro vel derfra i 13.30 tiden, og da var det vanskelig å oppdrive ledige garderobeskap. Det var med andre stappfult, og vi dro nok på riktig tidspunkt. Ikke spes. gøy å bade når det er som sild i tønne heller.

Vi dro derfor til byen for å se etter støvletter til Sara, noe som ikke skal bli så enkelt skjønner jeg. Det ble dog en bukse og en topp til Sara, og ei herlig jakke til Adrian.

Denne helga er det pappahelg, og jeg har planer om å få scrappet litt denne helga. Kanskje få gjort unna noen Maniabidrag, og delta på noen av det som skjer på Minneriket også. I morgen er det dessuten "Toilldag" i byen, og da kan man fort komme over noen skikkelige bra kjøp.

Håper alle sammen får en flott helg!

2 kommentarer:

Anne Bente sa...

Rigtig god weekend til dig også, ja det er med at benytte sig af at lave det man gerne vil når det er fars weekend.

ninabakke sa...

Koselig med pirbadet da, vi koste oss masse der da vi var på Trondheim-besøk, og håper vi får tatt turen igjen snart :)

Kos deg med scrapping i helga!