søndag 5. oktober 2008

Ny GjesteDesigner på ScrappeMania

Denne gangen har vi fått med oss Marianne Hope, en fantastisk norsk scrapper med base i Nederland. Blir gøy å se hva hun tryller fram denne måneden!

Oppgaven hennes var som følger:
Lag en LO hvor du bruker stoff og syr - enten med maskin eller for hånd eller begge deler. På LOen må du også bruke minst 1 ting som er "gammel" (eldre enn 3 år). Dette kan være stoffet, papir, blonde, bildet etc. Og du skal ha med 1 ting som er håndlaget.

Her er resultatet:


Bildet er tatt i juni 2007, like før vi flytta fra Lørenskog til Trondheim. Dette var den siste turen ned til andedammen sammen Maria, Saras bestevenninne.

Jeg blir liksom ikke fornøyd med LOene mine for tiden jeg. Synes alt bare blir et salig kaos, som ser omtrent likedan ut som den forrige. Det hjalp ikke så veldig at denne i tillegg er lilla heller. Lilla er en flott farge, men å scrappe den er jo omtrent kul umulig. Hvorfor det egentlig??

Det lilla stoffet jeg har brukt er en bit av kjolen Sara har på seg å bildet, den gamle tingen er en blonde som stammer fra et sengesett jeg fikk på slutten av 80-tallet. Den håndlagde tingen er den runde blomsten av bokpapir. Ja, også har jeg sydd langs kantene av mønsterarket da.

Ellers har jeg latt meg inspirere av Ingvild Bolme sin Vintage edges - step by step post.Ble jo ikke i nærheten så fint som på hennes LOer, men det var moro å prøve hennes teknikk i alle fall. Håper hun kommer med enda flere sånne.

Ellers er det en salig blanding av blomster og annet stæsj.

*************************************************************

Helga har som vanlig gått utrolig fort. Lørdag gikk ungene og jeg ned til mamma (en spasertur på ca. 1 time) siden vi endelig skulle få nytt dusjkabinett! Greit å være ute av huset da synes jeg, spes. med en veldig verktøyinteressert 2 åring i huset. Mamma har fått nytt kjøkken, og det var utrolig flott altså.
Etter besøket der dro vi til byen en tur, skulle egentlig handle sko til Sara, men det er jo omtrent umulig å handle noe på en lørdag. Spes. hvis man har med seg ei vogn i tillegg. Derfor blir det sko (eller støvletter er det vel hun vil ha)på torsdag i steden. Da skal Adriansen i barnehagen mens jeg og Sara drar i Pirbadet. Sara og jeg trenger å få gjøre noe bare vi to sammen av og til, blir veldig sentrert på ting Adrian kan være med på, og det er ikke alltid like spennende for ei på 8 år.
Så da skal vi kose oss som bare det.

Vel, i dag har det vært skikkelig høstvær her. Vi tok uansett en tur ut, og med regntøy og støvler, så er det jo heller ikke noe problem. Vi hoppet i de fleste dammene på veg til butikken. Måtte ha leverpostei, siden Adrian er blitt hekta på det. Han spiser ikke akkurat noen ut av huset, så da må man gi han det som får han til å spise. Han har fått mye bedre matlyst generelt i det siste da, og han har gått opp 1,4 kg på ganske kort tid. Det er veldig deilig. Aldri morsomt når disse knøtta ikke vil spise noe særlig, og man prøver å lokke med hva som helst og det ikke hjelper.
Da vi kom hjem ville han selvfølgelig ikke sove, så da bakte vi klippekrans i steden. En krans som ble totalt mislykka! :hmfr: Den ble faktisk ganske god uansett da, men det meste går nok i søppelbøtta. Som regel går det greit å lage gjærbakst, men noen ganger nekter degen min å heve noe særelig. I dag nektet den omtrent totalt. :ler: I kveld har vi bygget med lego, ungene har hoppet i senga :dåne: og Sara har malt flotte malerier. Etter at poden slukna som et lyst da han la seg, har jeg sett Robinson og scrappet.
Ja, det var vel en helt normal helg i Heidiheimen i grunnen. I morgen skal vi bake brød!

Ha en flott uke alle sammen!

8 kommentarer:

Gine sa...

Nydelig LO den og alle de andre i bloggen din

Vibeke sa...

Jeg synes den var utrolig flott jeg Heidi!!!:)

Petite sa...

Ja er rart hun gav bort alt sammen, sa hun ikke har tid, men det er super bra for meg:) Har en del og lære men det kommer seg nok ettrhvert. Guri land, du har ihvertfall teken på dette. Det er jo kjempefint det du lager:)

Anonym sa...

Lekker LO igjen, Heidi! Flotte detaljer, altså!

HegeAL sa...

Nydelig LO, jeg har fått litt sansen for lilla i det siste!

Ha en super dag!

Marianne Hope sa...

Tusen takk for go'ord!! Kjempefin LO!

Jeanette sa...

Nå har jeg scrollet nedover. Sannelig synes jeg du er en kreativ sjel. Baker, koser deg med unga på tur, og lager flotte LO'r. Synes den du laget her var super, jeg. flott med andre farger enn man vanligvis bruker og.

Den lo'n på stripa, er kjempefin. Nydelig vintage! :-D

Så bra med studier. Det er jo deilig å kunne styre hverdagen sin litt selv og. Hva studerer du?

Ha en super uke videre! *klem*

Vibeke sa...

For en skjønn LO - kjempe fint med lilla :)