mandag 13. oktober 2008

Litt shopping bare ...

I dag har det blitt litt shopping på meg. Først var jeg innom scrap og sånt og handlet noen småting (se bilde), så stakk jeg hodet innom fretex og der fant jeg to hefter med gamle noter. :jippi:

Så bar turen til solsiden, hvor jeg shoppa blekk til skriveren + fotopapir. En snartur innom Falkanger og kjøpte cherrox lignende sko til Adrian. 199,- med løs filtsåle + at de kan vaskes på 30 grader i vaskemaskina. På H&M ble det strømpebukser, lue til Adriansen og Hello Kitty jakke og bukse til Sara. Snuppa var så fornøyd!Nå skal jeg scrappe litt mens Ylvis møter veggen står på i bakgrunnen. Hysterisk morsomt!

God kveld.

3 kommentarer:

HegeAL sa...

ååå så digg. Skal på by shopping i morra jeg. Har scrap og sånt fått inn mye nytt??? Og du veit at antikvitets butikken har masse notegreis?

HegeAL sa...

ohh..det var egentlig ikke dum ide. Men rekker nok ikke i morra. Bursdagshandling og ikea handling og greier. + at min kjære mor har slengt seg med *fnis* Men vettu, neste gang lover jeg kaffepause. Pleier å holde det jeg lover ;-)
Og jer er ikke såå sjelden i by'n assa...

Vibeke sa...

Flott shoppings Heidi!!! Jeg er også på leting etter slike notehefter. Men det er dårlig med butikker som har dette i Hamar.
Kos deg med alt det flotte:)