tirsdag 1. juli 2008

Mobiltelefoner tåler mer enn man tror

I alle fall min. Søndag led den nesten drukningsdøden. I do!!! :dåne:

Det var rett og slett grusomt å se den ligge der på bunnen av skåla, men det skal sies at den kun lå der i noen få sekunder. For jeg har vel aldri fått hånda så fort nedi do før. Dere som har unger vet jo at ting gjerne kan havne nedi der fra tid til annen.

Vel, da jeg fikk den opp lyste den så fint fortsatt, så begynte den å blinke og gikk i svart. Det skal også sies at jeg var i panikkland en stund, helt til jeg faktisk fikk den til å virke såpass at jeg fikk kopiert alle nr. til sim-kortet. Hvem går liksom å husker telefonnr. i hodet da? Det skulle vise seg at den "bare" gikk i midlertidig koma. For i dag virker den omtrent som før.

Det eneste som ikke virker er 9-tallet og *, så jeg må nok til anskaffelse av en ny om ikke så lenge uansett. Håper du fikk deg en god latter når du nå leste dette, og husk at moralen i denne historien IKKE er at mobilen tåler mer enn man tror, men at man ALLTID skal ta ned dolokket!

Snakket forresten med telenor igjen i dag. Denne gangen fikk jeg svar med en gang, og damen foreslo at de skulle sende meg et nytt modem. Jippi! Når hun så på forhistorien, så så hun ikke noe poeng i å fortsette med dette tullet. Så nå håper jeg det ikke tar alt for mange dager før det er hentelapp i posten.

Ingen kommentarer: