mandag 30. juni 2008

Bursdagskort, ++

Jeg har glemt å legge ut bilde av dette kortet som jeg laga i forbindelse med en bursdag Snuppa skulle i. Jeg er ikke spesielt glad i å lage kort, men jeg koste meg litt med dette. Ikke akkurat den vakreste fargeleggingen, men sånn ble det nå i alle fall. Brukt distress ink og vannpensel.
Nå er jeg skikkelig lei av Telenor. Vurderer sterkt å bare bytte leverandør. Nettet mitt var nede fra i går til i dag igjen. Nettet er som sirup, og ip-telefonen virker ikke. Jeg har snakka med en fyr på kundeservice, som fikk meg på nett igjen da, men telefonen virka i en kort testsamtale med snuppa. Etter det var den like umulig å ringe med igjen.

Må ringe igjen i morgen, og da skal jeg forlange å få et nytt modem. Hvis jeg ikke får det, er det over og ut med TN i denne heimen. Møkk altså.

I tillegg er jeg drittlei av snørr (sorry), jeg har vært tett siden jeg hadde bronkitt tidlig i mai (mistenker allergi), men nå er jeg forkjølatett igjen. Jeg er blitt avhengig av nesespray for å få puste, og det er jo slettes ikke bra. I tillegg så nyser jeg så innmari av den sprayen, men det er bedre en å kun puste med munnen. Kan ikke fordra at tunga setter seg fast i ganen altså.
Vel, det går vel over snart tenker jeg.

3 kommentarer:

Vibeke sa...

Flott kort!!!:):)

Høres kjipt ut med den forkjølelsen.. Vær litt forsikitig med den nesesprayen. En jeg kjenner ble skikkelig avhengig han. Brukte flere slike i uken.
Også mulig å få "nesespray tabletter" - de påvirker visst ikke så mye.

Håper du får en flott uke:)

Ann-Helen sa...

Kjempeflott kort! Det må jeg prøve en gang:)
God bedring!

Linda sa...

heia
flott kort!!
er det stempel det du har laga vindu med også? var skikkelig stilig :)))
hva heter det evt og hvor kan jeg evt kjøpe no slikt :))))

mvh linda