mandag 14. juli 2008

All by my lonesome

Liten oppdatering fra Heidiheimen!

Da har den første uka uten barn faktisk fløyet forbi. Savner dem veldig, men på disse dagene har jeg fått tid til å bare være Heidi igjen. Det har faktisk vært veldig godt. Å være mamma er fantastisk, men ingen er vel bare det?
Å kunne sitte oppe lenge om kvelden, drikke et glass vin eller 2. ;o), og kanskje sove lengere enn til 7 er jo egentlig himmelrike.

Jeg har utsatt i det lengste å få unna det jeg skal her, men nå begynner det å komme seg. Denne leiligheten vil adri se bra ut uansett hva jeg gjør, så det er litt håpløst egentlig. Likevel så trives jeg godt her. Huseierne er kjempekoselige og har unger på samme alder som mine. Det er jo veldig greit.
Så jeg får vel fortsette å sende inn lottokupongene, og håpe på en storgevinst en dag.

Nå skal jeg finne meg et glass vin mens jeg bretter sammen en haug med klær.

Ha en flott mandagskveld!


Soulmate
4 kommentarer:

Vibeke sa...

Så bra du koser deg:) Tror jeg trenger noen slike dager selv jeg - bare være meg:)

ninabakke sa...

Så godt med litt alene-tid da! Det trenger man.

Jeanette sa...

Høres ut som om du har kost deg, selv om du savner barna dine. godt å få ladet opp batteriene, når hverdagen kommer. Du er jo tross alt med dem mye ellers. *klem*
Kjempemange fine nye LO'r og den utfordringen med "paletten" var superfin.

Oppskriften du la ut tror jeg at jeg skal prøve meg på med en gang jeg kommer hjem fra ferie! Nam!

Camilla sa...

Godt at du trives da, sikkert herlig med litt barenfri innimellom og kunne følge sin egen timeplan, og prioritering. Herlig musikk du lå ved, jeg sitter på jobb og gleder meg sånn til å komme gjem at den der avr god akkurat nå:) Ønsker deg en flott uke!