onsdag 16. juli 2008

Vi har scRappa Nabon

Her er LOen jeg laget i forbindelse med scRapp #2 på ScrappeMania. Dette er vel den eneste LOen jeg faktisk har lifta ganske nøye. :fnis: Inspirasjonen var ikke på topp, og siden den hadde elementer som jeg liker i utgangspnktet var det jo veldig greit.


De to ukene med ungefri gikk unna så det suste. Savnet dem så klart, men guuud så deilig det var å være sin egen herre en stund. Nå er derimot alt omtrent tilbake til normalen, bortsett fra at Adrian kom hjem og var skikkelig febersyk. Første han gjør når han kom, var å spy over mamman sin. :dåne: Vel, som småbarnesmor er man vant til litt av hvert, så ingen krise med litt oppkast. Heldigvis så holdt det med den ene gangen da.

Han har hatt høy feber i 2-3 dager, men ser ut til å være på bedringens vei nå. Ikke så høy feber, men snørr og en ekkel hoste i steden. Kl. 14 i dag blir det en tur til lengen, får vel sikkert ingenting tenker jeg.

Til helga drar vi på hyttetur hele gjengen. Det blir kjempegøy, spes med tanke på at det faktisk er meldt skikkelig bra vær framover.

1. augusthelga skal jeg og i alle fall ei venninne på Storåsfestivalen. Det blir nok kjempegøy tenker jeg. Gleder meg veldig.

Ha en flott tirsdag.

3 kommentarer:

Vibeke sa...

Så fin denne liften var!!!
Herlige detaljer!!!:)

Vibeke sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Marianne Hope sa...

Skikkelig flott LO!