tirsdag 8. juli 2008

Endelig har TN ordna opp!

De siste 14 dagene har jeg gått gjennom et lite internett og ip-telefon helvete med TN. Jeg har brukt 4-500 kr. på å ringe til kundeservicen deres. Har stått i kø på halvtimesvis, og når man kun har mobil å ringe med, så blir det fort dyrt.

Jeg har hele tiden sagt at feilen må ha med linja mi å gjøre, men det øret har de ikke hørt på. Alt var jo helt i orden før linjefeilen 24. juni. Når det kom tilbake nesten 2 døgn senere var nettet tregt som sirup og telefonen umulig å snakke i.

I går hadde jeg 05000 på telefonen i nesten 2 timer. Prøvde alt som prøves kan, og hun og div. andre der konkluderte med at linja mi var så treg at det ikke en gang gikk ann å teste hvor treg den var. :lol: Derfor ble det sendt inn en feil, og i dag er det jaggu tilbake. Telefon virker perfekt, og nettet er så raskt som det omtrent aldri har vært før. :jippi: Enn om de kunne tatt meg på alvor første gangen da? Tenk så mye penger og irritasjon de hadde spart meg for da. De hadde også sluppet å gi meg to mnd. fri betaling som kompensjon, men det er jo bare bra for meg da.

Jeg har hatt besøk av ungene en tur i dag jeg. Det var godt å se dem, vi gikk på butikken og lagde vafler når vi kom hjem. Etterpå gikk vi ut å hoppa på trampolina.

Nå skal jeg scrappe litt, men først skal jeg lage meg en en kaffe latte somjeg skal drikke fra en av de nye GreenGate koppene mine. Ja Livy, du har skyld i at jeg har forelsak meg totalt i GG produkter. Kommmer nok til å gå til innkjøp av enda mer etter hvert. Denne gangen ble det bare to kopper på meg. Jeg kjøpte dem hos Cornelias hus her i Trondheim.

2 kommentarer:

Kristina sa...

Så glad for at du er tilbake på nett - og telefon! =)
Få se bilder av koppene dine da.

Livy sa...

Heisann!!!
Så utrolig kjipt når det er trøbbel med nettet altså, og enda værre er det når de ikke tar en på alvor! Fint at det ordnet seg tilslutt da iallefall!

Det høres deilig ut med latte i en greengate kopp altså:-D De er så utrolig flotte! Jeg skal ha gjester på veranden i ettermiddag og da skal vi kose oss med pavlova(ala Nigella L) servert på greengate:-) Og jeg heier på deg.. kjøp mer! Man blir i godt humør av dem:-)

Ha en strålende onsdag Heidi, og tusen takk for koselig hilsen i min blog!
Mange klemmer fra Livy