mandag 24. januar 2011

Mandag igjen ...

Nå liker ikke jeg å gnåle om sykdom, men nå føler jeg at det bør ta slutt snart. Her har vi hatt noen maegreier siden onsdag, og nå når alle begynner å få tilbake energien, så slår det til igjen. Nå er det knotten som har høy feber og vondt i panna som han sier. Stakkars liten, han våkna med feber på morgenen i går, og selv om han kvikna til litt utpå dagen i går, så var feberen høy på kvelden igjen. I dag er han så klart hjemme fra barnehagen (der er det visst mange som har de samme symptomene), og feberen er jevnt høy hele tiden. Når den krøp ned mot 39.5 tok jeg fram flytende paracet. Det er aldri populært. Endte med skriking, tvang og et blødene mammahjerte på vegne av go'klumpen sin. Nå har han nettopp våkna etter en time på øret. Ser litt tufs ut, men NRK Super er genialt på sånne dager.


Har hørt rykter om at unger har ligget en uke med denne feberen, håper det ikke varer så lenge da.

Jeg har begynt å hekle litt bare for å få tiden til å gå. Har mange ting i huset som kan gjøres, men det passer meg bedre å hekle litt i steden. :)
Jeg hadde nesten glemt hvor morsomt det er å hekle. Jeg har også begynt på et par nye lommetøfler, men de går det veldig trengt med kjenner jeg.


På "nye matopplevelser" fonten har det gått litt tregt, men jeg har laget guacamole som ikke smakte godt i det hele tatt (må finne en annen og bedre oppskrift. Tips, noen?), og kjøttgryte med øl og paprika! Kjøttgryta laget jeg i går! Ååååh herre min gud no så godt. Ikke bare fordi jeg var sulten etter å ha hatt liten matlyst siden torsdag, men fordi den virkelig var knallgod!

Oppskriften fant jeg inne hos Pioneer Woman (mitt matidol nr. 1), og det er også derfra jeg har lånt bildet. Min gryte så akkurat sånn ut!! Slå den da!!

For oppskrift og kilden til bildet, trykk her

Den var veldig enkel å lage, og hvis du er litt skeptisk til alkohol i maten, så smaker det ikke mye øl av retten altså. Øl har visst den egenskapen at det gjør kjøttet mørt, og det det kan jeg skrive opp at det var. Det omtrent løsnet fra hverandre når an rørte på det. Nyyyyydelig. Kommer helt klart til å lage denne flere ganger.

Denne uka vet jeg ikke hva jeg skal finne på, men siden middagen i går ble så vellykket fikk jeg litt blod på tann. Gøy å lage mat når man faktisk lykkes. :)

Må slenge inn et bilde av snuppa også da. Skjønner ikke hvorfor den lua er så god å ha på inne jeg altså? Jeg finner den over alt. På do, mellom sofaputene, på kjøkkenbenken. you name it.


Ha en flott uke alle sammen, med eller uten syklinger i huset. Nå skal jeg se "Biler" (for 'ente gang) sammen med knotten.

1 kommentar:

Karoline sa...

Huff, så kjedelig med sykdom! Håper det snart går over og at dere er i full fart igjen :)

Award til deg i bloggen min i dag! ;)