tirsdag 29. september 2009

Ting man kan finne på nett

Det går mot oktober, og det betyr at man så smått kan begynne å føle julegavestresset ankomme. Jeg er vel ikke den som er tidligst ut med å bli ferdig, men jeg har i alle fall bestemt meg for å legge ut noen linker med tips om søte, nyttige og ikke minst unyttige gaver (eller beholde dem selv :fnis:) man kan finne på nett.

Karoline, verdens vakreste gravide venninne la ut link til denne krukken som samler opp sollys om dagen og lyser om kvelden, den hadde nok passa bra nå i disse kalde og mørke høstkveldene tenker jeg, eller på hytteterassen en sen sommerkveld. Er den ikke fiiin?Krukken kan bestilles hos JIGGY, og koster 249,-.

I samme nettbutikk så har de også andre kule og morsome ting. Som f.eks.

Love heart i sølv. Dette må da være en ganske romantisk liten gave å gi til sin kjære?Kommer med flere ting og tang senere, nå er det lunsj!

2 kommentarer:

Heidi sa...

Ja takk, flere sånne tips! :o)

Og jeg synes du veldig flink med røykekutten din! På jobben min er er mange eksrøykere, så det er helt tydelig at det går an å bli kvitt behovet. Men jeg har ei venninne som begynte å røyke igjen etter å ha vært røykfri i noe sånt som 15 år! Det er litt bortkasta...

Bloggen ble fin forresten! Likta "klynga" med etiketter. :o)

Linda sa...

tusen takk for tips, morro med slike! dem lampen var jo knall stilig da! :)
ha en fin fin dag videre!
klemmm