tirsdag 29. september 2009

Litt opprydding må til

Jeg har lenge tenkt på å forandre bloggen min, men siden det var skikkelig mye arbeid sist gang, så har jeg liksom ikke hatt ork. I dag bestemte jeg meg bare for å gjøre det. Det viste seg at det ikke skulle bli en så stor jobb likevel. :)

Blogfeedene mine var inntakte etter jeg måtte få ny mal pga. størrelsen på bakgrunnen. Jeg var dog litt lei meg for at jeg ville miste labelclouden min da, men det hadde jeg ikke trengt. Nå får man jaggu sånne i blogger også. *jippi* Nå har jeg sletta en del, og så kommer jeg til å legge til andre ting etter hvert.

Ellers er vel alt sånn nogenlunde bra her, alle er friske og raske, men man merker at man har en trassig 3,5 åring i huset. Kanskje det merkes at man har ei mor som holder på å slutte å røyke også?! :fnis:
Det prosjektet går faktisk overraskende bra. Suget er faktisk helt borte, men jeg sliter fortsatt litt med vanen. Det går dog lettere og lettere for hver dag som går, og jeg tenker ikke så voldsomt på hva jeg kanskje "går glipp" av hvis jeg ikke tar den røyken etter middagen lenger f.eks. Det som overrasker meg aller mest er at jeg faktisk ikke har problemer med å ikke ha røyk i huset, å ha det er faktisk verre.
Pillekuren jeg tar er altså helt klart en vidunderkur for mitt vedkommende. Men den kommer med noen bivirkninger, og jeg blir sinnsykt kvalm av dem. Sånn ca. en halv time etter å ha tatt den, så er kvalmen der. Har du noen gang hatt svangerskapskvalme, så kan du forestille deg hva jeg går gjennom to ganger om dagen. Verst er det på morgenen, da tar jeg den på tom mage (jeg er ikke et forkostmenneske, og klarer ikke spise noe før jeg har vært oppe i en par timer)og det er omtrent så ille at jeg av og til ikke tror jeg kommer meg til barnehgaen uten å spy på veien. På kvelden er det heldigvis bedre, da er ikke magen tom, men fader det er ikke noe deilig da heller. Varer i alle fall en par timer før det begynner å gi seg. Bare det å sitte å skrive om det gjør at jeg gruer meg til i morra tidlig. :grøsser:

Hadde tenkt å legge inn bilder, men tror jeg venter til onsdag, da har jeg ungefri. Nå er jeg faktisk trøtt og bør komme meg i loppekassen.

Håper alle har en fortsatt flott uke!Ingen kommentarer: