lørdag 11. april 2009

Med påska kom endelig våren!!


Har ikke vært mange blogginnleggene fra denne kanten de siste månedene nei, men nå er det vel på tide med en liten oppdatering igjen tenker jeg.

Har i grunnen ikke skjedd så veldig mye den siste tiden heller. Er fortsatt litt satt ut etter ei laaaaang uke med essaykriving. Jeg er over hodet ikke noe god på å skrive, men jeg tror jeg fikk ned de refleksjonene og de praktiske erfaringene jeg har gjort med dette semesteret. Selv om det er slitsomt å skrive, så er det veldig greit å ha en sånn essayoppgave på slutten, for det er når man virkelig setter seg ned og skriver at man skjønner hvor mye man faktisk har lært. Gøy!

Ungene har det bare bra da. Guttungen har som kjent blitt 3 år og man skulle neste tro at noen skrudde på en innebygd trassknapp inne i han en eller annen plass. Han er så tverr av og til at jeg blir helt matt. Det funker som regel å overse det da. Litt komisk er det jo også, når han legger seg ned på gulvet skjærer den værste grimasen han kommer fram til og vræler av full hals. Ikke en tåre er å spore i det lille fjeset. Vel, det funker ikke på meg. Der er jeg ganske flink i grunnen, enda så svak jeg er for den lille gutten. Snuppa er blitt så stor hun, og tror at hun kan og vet alt. Hun er ganske opp og ned til tider. Elsker fortsatt å gå i kjøle og skjørt, og blir sur når mamma sier at det ikke er kjolevær i dag. Det er litt skummelt, for hun minner meg mistenkelig om ei anna ei jeg kjenner. :rødmer: Hun er en liten hissigpropp nemlig, fort sint, og like fort blid igjen.

Scrappa en LO siden den forrige jeg la ut. Har enda ikke tatt bilde av den, synes nemlig den mangler noe. På Mania Er det ny scRapp på gang. Fantastisk flott premie med mange forskjellige gluedots.

Jeg har derimot fortsatt strkkedilla, og min seneste dille er tå-opp-sokker. Brainless kalles de, og var langt fra hjerneløse. Supergøy å strikke var de i alle fall. Holder på med et par til, går jo så fort å strikke et par, selv på pinne 2,5.

Noen bilder av sokkene, strikket i fabel fra drops design. Digger fargene, men fargeskiftene kunne helt klart vært bedre spør du meg.

>

Noen random bilder tatt i mars/april til slutt.Sara er klar til å innta Granåsen, og verdenscuppen i skiskyting. Heia!!

Colin Firth! :sukk:
Fortsatt god påske alle sammen!

1 kommentar:

ruffa sa...

Nå er det vååår og snart sommer. Vi har plukket masse blåveis i påsken vi og et par hvitveis.

Så tøffe de sokkene var - likte godt den fellingen etter helen - kuuuul.

Ha en strålende dag og uke
Klemmer