lørdag 25. april 2009

Akkurat

I dag er det et alldeles nyyydelig vær her i Trondheim. Solen skinner og det er varmt. Herlig!! Burde vel ha dratt ut en tur i kveld, men jeg kjenner at jeg heller har lyst til å ta det med ro her hjemme. Siden det ikke er noe å se på TV, så tror jeg muligens det blir litt scrapping i kveld. Dessuten har jeg drukket et glass hvitvin på verandaen, og det frister med et eller to glass til også. Hihi

Ellers har jeg vært på forelesning i dag, og da jeg kom hjem ringte ei fortvila snuppe som hadde mista den ene øredobben sin. De er hos pappa i helga, og hun hadde derfor ikke noen liggende for hånden. Hun har hatt dem i snart et år, så det burde gå greit å ikke ha noe i til i morgen, men hun var kjemperedd for at hullet skulle gro igjen. Sa da dro mamma og jeg dit med øredobber til henne. Da vi kom sov Adriansen, og jeg fikk æren av å vekke han. Han skjønte lite da stakkar. Mamma bruker jo ikke være der. =o)

På scrappefronten går det framover, jeg har fått tilbake litt av lysten i det siste, og scrappet hele 3 LOer på noen timer. Hadde nesten glemt hvor gøy det faktisk er å scrappe.
Den ene er en LO til Et lite ord #4 på Mania. Denne gangen er det AKKUAT som er ordet som skal scrappes. Her er mitt bidrag:

Vi har vært så heldige å bli sponsa av Hambly, og derfor skulle DT ha med Hambly på sine LOer denne gangen. Bildet er som dere sikkert skjønner av Sara som akkurat har lært å sykle. Hun lærte det utrolig fort når hun først turte å gi slipp på støttehjulene. Eller har jeg brukt produkter fra; Bazzill, Prima, Heidi Swapp, masse glue dots,
Autumn leaves, MM, Magic mesh og en sånn billett jeg slettes ikke vet hvor kommer fra.

Denne koste jeg meg bare med, enkel og grei LO som jeg liker veldig godt.


Jeg har så klart strikka litt også. Ble et nytt par med Brainless sokker, og denne gangen var det mye lettere å strikke dem!De er strikket i Babymarino ull, på pinne 2,5. De er sikkert ikke så slitesterke, men elsker det myke garnet og fargen er jo bare deilig da.

Nå tror jeg at jeg har skravla nok for i dag, så jeg tar turen på kjøkkenet og vinen i kjøleskapet. Håper alle fortsatt får en flotters helg.

1 kommentar:

Asil sa...

Elsker symaskin-sømmen din, den rammer inn bildet så bra! Igjen nydelige farger til bildet!!