fredag 13. mars 2009

Long time ...

Jeg har vært skikkelig dårlig på å blogge i det siste. Noe som selvfølgelig resulterer i en drøss med bilder jeg skulle ha lagt ut. Tror jeg rett og slett begynner med de LOen jeg ikke har lagt her først jeg. Dette blir en lang post, så da er du herved advart! :fnis:


Endelig har jeg også fått tid til å scrappe noe som ikke skal leveres innen en tidsfrist. Tror kanskje jeg blir litt mer fornøyd med dem. Synes dette bildet er så fint (beklager den dårlige kvaliteten på bildet av LOen). Det er av Sara og venninna Ane i fjor sommer. Jeg snikfotograferte dem fra kjøkkenvinduet der de satt og småskravla litt før det var tide å ta kvelden. To herlige jenter det der.
Diktet/ordtaket? jeg har skrevet på bildet går som følger:
The best kind of friend is the one friend
you can sit on a porch with, never saying a word,
and walk away feeling like that was the best
conversation you've had.
~Ukjent forfatter

Jeg ser nå at jeg har tulla fælt nå jeg har skrevet det på bildet, så jeg må bytte ut bildet etter hvert. Jaja, noen ganger går det litt "fort i svingan".

Arket er fra Studio2Mers. Ark jeg synes er litt vanskelig å bruke, men dette passa bra synes jeg. Eller har jeg brukt: Bling fra Me and my big ideas, Primablomster, MMbrad, bånd, dymo, Heidi Swapp bokstaver, en sånn boblesticker fra EF og en chipboard-dings jeg ikke huske hvor kommer fra.


Denne månedens scRapp er Gudrun. Den dama ar så utrolig mye flott i bloggen sin at man blir rent misunnelig på kreativiteten hennes. Har ikke brukt så mye på denne, Kraftkartong og en bit fra et MM møsnsterark. På hjertet står det "spoild rotten". Denne liker jeg.


Dette er mitt bidrag til :Et lite ord: på mania i februar. Ordet var hjerte, og jeg valgte altså å scrappe om min store skrekk her i livet. Edderkopper!!! Jeg hater dem, og denne som du ser på bildet her er den største jeg har sett i Norge. I alle fall av den typen der. Grøsser bare jeg tenker på den jeg altså. Har brukt Hambly, grungeboard, et scipboard hjerte, rød dabbermaling, Div. bokstaver, en tag og en blingbrads.


***********HÅNDARBEID************

Ja da, jeg har fortsatt strikkedilla. Eneste som er litt dumt er at votter og sokker kommer i par. Når jeg har strikket en, har jeg lyst å begynne på noe nytt. Husker dere den mysterieoppskriften jeg blogga om for ikke så lenge siden. Her er resultatet:

Ble de ikke søte? Mine ble kanskje ikke like flotte som resten som var med på denne alongen, men de er kjempeenkle og knallgode å gå i.

Pulsvarmere strikket i nydelig, gammelrååsa alpakka. Disse er kjemedeilige, og strikket på en kveld. Har et par til på pinnene, + at jeg har strikket et par til Sara også. Litt vanskelig å se mønsteret skikkelig, så du får bare tro meg på mitt ord når jeg sier de er kjempefine. :lol:

Disse vottene er jo superkule spør du meg, men de ble utrolig små i størrelsen til meg, og store til Sara, så det blir muligens bare med denne ene.

*********DIGG**********

På Rema har de fått kjempestore muffinsformer, og siden Adrian hadde bursdag måtte jeg prøve dem. De ble kjempestore og veldig gode. Glasueren er en sånn pose ferdig glasur, og oppå har jeg pyntet med en miniOreo. De ser nesten litt kunstige ut.


Avslutter med bilde av to sorter med Ben & Jerry's. Strawberry Cheesecake var desidert best, men den andre går ned på høykant den også. Vær du trygg! :ler høyt:

Da gjenstår det bare å ønske alle som stikker innom riktig god helg. Kos dere masse alle sammen!


3 kommentarer:

Mokka sa...

Så mange herlige LOer!!

Og så flink du er til å strikke. skulle ønske jeg også kunne det, *knis*

Og muffins, mmmmm. Slikt fat har jeg også forresten, er så fint. :)

God helg!

sisselso sa...

synes det var lenge siden innlegg no ja, men jammen har du stått på da! flink å strikke du altså!! synes du skal strikke den andre votten og jeg, så kan sara vokse inn i den vettu hihi ;);)

{ Kristina } sa...

Så masse flott du har laget. Jeg falt spesielt for den første layouten her. Alt her passet så bra til mønsterpapiret. :)