søndag 1. mars 2009

Hipp hurra!! Adrian 3 år i dag!!

Tenk at i dag så er det 3 år siden vår lille keiser kom til verden. Hvor ble tiden av liksom?? Siden det er pappahelg, har jeg gratulert han med dagen på telefonen. Han har fått pakker fortalte han. Hva det var, er jeg ikke riktig sikker på, men helt sikkert noe som falt i smak. Det blir familieselskap her i kveldinga, med kake, muffins og kveldsmat. Har bakt noen sinnsykt gode brød (polarbrødlignende) jeg fant i en blogg, men kan for mitt bare liv ikke finne igjen bloggen. Jeg har laget en nydelig eggesalat og en like god tunfisksalat, + annet godt pålegg. Med andre ord, så blir det ingen tradisjonell bursagsfeiring i år. Moro å gjøre noe annet en gang. Er så lei av alle disse kakene man skal bake bestandig.

I en bursdagspost, så er det jo obligatorisk med bilde av bursdagsbarnet. Bildet er fra fredag og han er klar for karneval i barnehagen.Gratulerer så mye med dagen, store, lille Adriansen!!


Skal legge inn bursdagsbilder og en del annet senere i kveld, men nå må jeg ta siste rest av oppryddinga her. Ha en flott søndag!

4 kommentarer:

Norunn sa...

:O what! 3år!

Gratulerer så mye Adriansen, og gratulerer til mamma med stor gutt!

Flotte saker du kreerer om dagen, den lua skulle jeg gjerne hatt:D

_Kine sa...

Gratulerer med 3-åring :D

Linda sa...

gratulerer med 3 åringen!! :)
herlig han va i elefantkostyme da :) :)
ha en flott søndag!

{ Kristina } sa...

Gratulerer så masse med dagen Adrian! :) Gratulerer til mamman også.

Såå søt i elefantkostymen da. Her gikk det i spiderman, løve og tussi.