søndag 11. januar 2009

Masse nytt å melde

Jeg er en smule treg med å oppdatere for tiden, men her kommer det i alle fall en oppdatering.

Først kan jeg vel begynne med de 5 nye DTmedlemmene på ScrappeMania. 5 fantastisk flotte scrappere som tryller fram de fantastiske kreasjoner. Jeg gleder meg veldig til å bli enda bedre kjent med dem i tiden framover. Link til alle SM-jentene finner dere til venstre her.

Marit aka Smuti har vært så snill å gi meg denne awarden!


Tusen takk skal du ha. Ta en tur innom bloggen hennes for å se på det flotte hun lager.

Nå skal altså jeg gi denne videre til 8 bloggere, tror mange allerede har fått den denne awarden går til alle som er innom og som enda ikke har fått den. Det finnes så mange flotte scrappere rundt om i norges land, som fortjener denne.

Lørdag var det dessuten tid for den første scRappen på Mania i 2009. Vi rappet den fantastisk flott kalenderen Anne Kristine har i bloggen sin. Hun har dessuten laget masse annet fint også, så et besøk i bloggen hennes er verdt litt av tiden din. Her finner du mer enn nok inspirasjon altså.

Her er mitt bidrag:

Falt veldig for ideen, men ble ikke helt som jeg ønsket. Nå henger den på kjøkkenet og den er faktisk ikke så aller verst likevel. =o)
Kalenderen har jeg laget selv i psp8. Ellers har jeg bl.a brukt, bazzill, MM + et mønsterark jeg ikke husker hvem er fra, Heidi Swap, prima, speil stjerner fra panduro, jeg har også prøvd litt french knitting på den øverste. Sara fikk en sånn i julegave. Var litt gøy faktisk.

En annen ting jeg har glemt å nevne er at ventetidLOen min var både på Stripa til Minneriket og i rampelyset på Scrapbookexpress i desember. Det er utrolig gøy synes jeg. Tusen takk skal dere ha.

Med det vil jeg ønske alle sammen en riktig flott uke.

6 kommentarer:

{ Kristina } sa...

Veldig fin kalender snuppa! :)

Torill sa...

Denne kalenderen er bare skjønn!!! Jeg tror jeg er litt treig, men det er først nå at jeg har skjønt at du bor i Trondheim. Så kult! Jeg tror jeg har vært inne hos deg og kommentert før, men nå blir det jo noe annet... (Hi hi)
Arti at du vurderer treff i Steinkjer i april! Hadde vært så kult om du kunne ha dukket opp! Du får holde deg oppdatert:-)
Er det forresten greit at jeg linker til deg på bloggen min?
klem

ruffa sa...

Åhhhh denne kalenderen er så alldeles bare heeelt nyyydelig,

Utrolig vakkert scrappearbeid som er utført her.

Og du Godt Nytt år

Klemmer

randi K design sa...

Selvfølgelig kan du legge meg på lista de..!
Så kjekkt det ser ut med scrapbooking. Datteren min hadde en scrapbook weekend med en gjeng jenter, men jeg tør ikke legge meg til enda en hobby!
Kom snart igjen på besøk,
hilsen Randi

Vibeke sa...

Nydelig Heidi:)

Pia sa...

En rigtig lækker kalender, fint pyntet