mandag 10. november 2008

Bursdagskort

Siden Sara skulle i bursdag i dag, og jeg ikke fikk beskjed før i går kveld ble det penger og et hjemmelaget kort herfra.

Jeg er ikke spes. god på kort, så da lot jeg meg re-inspirere av bibbi og lage enda et av disse kortene.


Denne gangern har jeg brukt embalasjen til en QK-dies. Hundrelappen er plassert der diesen skal ligge. Mønsterarket er jeg ikke sikker på hvor kommer fra, men har i alle fall brukt, dymo, stempelpute, thickers, primabling, primablomst og bånd.

Ellers så har jeg fått en kraftig forkjølelse. Lenge siden jeg har vært så tett altså. Begynner å kjenne det i bihulene igjen, så får vi se om det går over av seg selv denne gangen også. Sist fikk jeg ingenting, og hadde vel vondt i mange uker. Helt til det pluttselig en dag var borte.

Ja ja, får vel bare hive innpå nesespray, C-vitaminer og ibux tenker jeg. I morra måååå jeg på skolen, for den forelsninga skal jeg ha med meg.

Ha en flott kveld alle sammen!

Åh ... må bare si takk til alle som tar seg tid til å legge igjen noen ord i bloggen min. Det setter jeg veldig stor pris på altså.


2 kommentarer:

{ Kristina } sa...

Åå, dette kortet skulle jeg jo ha sett noen timer tidligere. Jeg leverte også en lignende lapp til broren min i dag, uten kort. Skammer meg nå da.. :/

Den idéen er jo bare så kul! Og kjempefint pyntet. Det båndet likte jeg spes godt.

Masse god bedring snuppa!

Linda sa...

herlig kort! god ide å putte pengene der diesen har hvert. sånn må jeg prøve å huske å lage nesre gang jeg og skal gi bort en penge gave :)
takk for tips! :)