mandag 20. oktober 2008

Søndagstur, og ei ny uke

Da er det mandag og en ny uke allerede faktisk. Fy søren, som tiden flyr av gårdet.
Helga har gått sin vante gang. Fredag lå Sara over hos bestemor, de var ute å handla støvletter også kjøte de med slushstøvler med det samme. Det er de samme støvlene Adrian fikk før en dag her. Begge har hatt dem på i helgen, og begge var tørre og varme på bena når de kom inn. Lørdag var vi å handlet på stavset sammen bestemor. Været var surt og kaldt så vi holdt oss for det meste inne resten av dagen. På kvelden koste vi oss med taco, snacks og smågodt.

I går måtte vi derfor ut en tur. Selv om det unektelig er høst, så var været stort sett bra. Tok på regntøy (Sara mente at hun godt kunne få gå i nystøvlettene og kjole på tur. Noen ganger lurer jeg på hvor den jenta tro hun bor. Syden?)og droppa vogna for aller første gang. Var litt spent på hvor langt vi kom før vi måtte snu. Adrian overraska stort, han gikk rundt Lianvannet 2 ganger. Det er gutten sin som kan gå det.

Her kommer mon bilder fra turen vår:Denne uka skjer det ikke så veldig mye, bortsett fra at Sara skal spille 2 seriekamper i håndball på tirsdag. Det blir kjempegøy. Bestemor har tenkt å komme og se på, + at jeg håper pappan tar seg tid også. Det vet jeg Sara hadde satt pris på. Blir sein kveld for Adriansen da, men han kommer nok til å storkose seg i Nidarøhallen han.
Nå skal jeg rydde og skifte på senger her.


Ha en flott dag alle sammen!

4 kommentarer:

Vibeke sa...

Så flotte bilder!!!:) Høsten er en flott tid!!:)

Catrine sa...

Ser ut som dere hadde en koselig tur - flotte høstbilder!
Ha en fin-fin uke! :D

Merete sa...

Flotte bilder:) Ser ut som om dere hadde det kjempehyggelig:)


Ha ei flott uke!

Trine {Triurine} sa...

åh, høstbilder! så ut som dere hygga dere masse!