mandag 20. oktober 2008

3ndyPapir

Noen av dere husker kanskje at jeg la ut bilde av denne pakken for en stund tilbake:Inne i den pakken lå altså de nydligste julearkene fra 3ndyPapir som sponser DT på ScrappeMania. :love:
Tusen tusen takk til Gudrun og Lene, som har latt oss få leke med disse herlige arkene. Jeg er ikke spes. glad i å scrappe julebilder eller andre sånne sesongbilder, men jeg koste meg som bare det med disse arkene. Dessuten er ikke alle så julete heller, og da kan man jo rett og slett bruke dem på helt vanlige vinterbilder. Genialt!

Her er det jeg har laget så langt:


Denne søte julekurven skal henge på døra vår til jul. For å illustrere hvordan jeg hadde tenkt det, måtte jeg jo selvfølgelig plukke litt edelgranbar og pynte med noen sløyfer og kuler.

Jeg brukte to av arkene til kurven, på 3x12 hver. Jeg rispet kantene og svertet dem. Jeg hadde tenkt å pynte den mye mer, men bestemte meg for å gå for engelen (som er klipt ut fra arket jeg har brukt på LOen under) og god jul. Jeg har hatt på glitterlim på engelens vinger og bokstavene.

Noen nærbilder:
Jeg elsker adventstiden, for da er alle kalendergavene ferdig innpakket og hengt opp. Ja, det er i grunnen litt pes med disse kalenderne, men ungene elsker dem jo.
Her er i alle fall LOen:Her har jeg brukt et av 3ndy sine papirer som bakgrunn. Bildet er av pakkene på kalenderen fra i fjor. Loen Handler om den spenningen, forventningen og kosen vi forbinder med adventstiden.
Jeg har ikke brukt så mye på denne. Et noteark (som er opp ned. Meg er visst ikke så musikalsk nei), en journalingsboks fra 3ndy, tiny alphas fra MM, hollyberries fra MM, QK også sprayet jeg litt kunstig julesnø over den. Vises ikke så godt på bildet.

3 kommentarer:

Anne Bente sa...

wawwww hvor er det lækkert, særligt det hjerte er jeg vild med.

Vibeke sa...

Lekkert Heidi!!! Den julekurven var utrolig nydelig!!! Postmannen kommer med noen slike ark til meg snart også!!:)

ninabakke sa...

Nydelig:)