søndag 25. mai 2008

ScrappeMania utfordring

Da er ScrappeMania i gang for alvor!! Litt skummelt, men mest utrolig gøy! Håper mange kommer til å delta, for vi har mange flotte utfordringer på lur. I tillegg har vi også mange flotte premier som kan friste en ivrig scrapper. :fnis:
Den første utfordringen er en ord-utrordring, og det første ordet var "NY/NEW". Et ord de aller fleste kan få til å scrappe om.

Mitt resultat kan du se under her. Koste meg veldig med denne LOen. Ikke et av de beste bildene av knotten som nyfødt, men en av de første. Nå når han har blitt 2 år, så var det faktisk nesten litt vemodig å scrappe babybilde av han. Han har jo blitt så utrolig stor.

På denne LOen har jeg brukt ark fra pinkpaislee, herlige ark jeg må ha flere av. Arket over har jeg revet og sydd med maskin på. Jeg har funnet ut at så lenge det er mulig så er det lurt å sy før man fester det på selve bakgrunnen. Kan ofte bli bulete hvis ikke. Spes hvis man ikke fester den godt nok før man begynner å sy.

Bildet er pusset i kantene, også la jeg et lag med maling (dabber) under bildet. Overskriften stemplet jeg først med autumn leaf clearstamp alfa, og kuttet ut inni. Det ble litt kult med arket under synes jeg.
Jeg har brukt blomster fra prima, og svart bling fra Prima. "BOY" tror jeg er fra MME. Filthjerte fra FP, en knappenål med to perler på. Baby er skrevet med thickers. Sløyfebådnet er en bit fra båndet til dåpskjolen.

Supplies: Pinkpaislee, say it in crystal Prima, Thickers, briliance pigment ink, Snap frame alpha Autumn leaves, Prima flowers, MME, FP


5 kommentarer:

Kristina sa...

Åå, me like ja!! :D Digger valg av farger, og alle de flotte detaljene du har fått med.

Vibeke sa...

Nyydelig Lo Heidi!!! Jeg digger stilen din :)

ToneF sa...

Kjempeflott LO!!! Noen lekre detaljer her, likte utrolig godt sånn som du har laget overskrifta :)
Gratulerer med åpninga :D

Trine {Triurine} sa...

utrolig skjønn Heidi! stilig overskrift ja!
Nå braker det løs! tenker det blir knall!

cathrineangelica sa...

så mange flotte detaljer!!

underbar LO<3