lørdag 24. mai 2008

Helg!

Ja da er det helg da gitt. Denne uka har gått sykt fort, skjønner ikke hvor tiden blir av altså.
Ungene har vært en del borte denne uka. Eksen har hatt dem en del, siden han har vært her i forbindelse med nyjobben. Er ikke mange dagene til han er i trøndelag igjen. Det blir bra for alle parter at samværet blir litt oftere enn det er nå. Så lenge han har bodd på østlandet, og knotten er så liten har han vært her hver 3. helg. Fungert tålig greit vil jeg si.
Jeg har ikke fått scrappa så mye selv om ungene har vært ute av huset, men har da fått gjort unna noen småting i heimen.

I dag er det flott være her i Trondheim, blåser litt, men det tåler vi. Vi skal snart gå avgårde på butikk og frisersalong. Snuppa mista den ene øredobben sin i sta, og må derfor ha en ny. Skal si hun var oppløst i tårer her. Veldig lei seg. Jeg fikk satt i en ny, men den tror jeg ikke er av noe særlig edelt metall altså. Den får duge så lenge. Det viktigste er jo at hullene ikke gror igjen. Da hadde det nok blitt ramaskrik.

I kveld er det MGP, og det skal jeg faktisk se på i år. Eller jeg skal prøve åscrappe litt med det i bakgrunnen. Maria kommer jo ikke før til slutt, og det er jo avstemningen som er spennende. Snuppa har bestemt at vi skal spise taco i kveld. Så da får det vel bli det da. Taco er jo kjempegodt.

I morgen går startskuddet for ScrappeMania. Håper mange vil delta!

Putta den nyeste LOen min i denne ramma fra Panduro og hang den på veggen i går.
Ramma er trehvit, men burde malt den eller noe sånt.


1 kommentar:

Siv Anita sa...

Flott innramma LO!

Dette året skal jeg opgså se Grand Prix. Evigheter siden sist gang jeg gjorde det...