onsdag 26. januar 2011

OMG!! Beste og rareste "frostingen" jeg noen gang har smakt!!!!

Denne må dere prøve alle sammen! Dette er en amerikansk oppskrift, derfor koppemålene.

Nydelig smørkrem

5 ss hvetemel
1 kopp melk
1 ts vanilje-essens
1 kopp smør (ca 128g)
1 kopp sukker

Nå stusser du kanskje over ingrediensene, hvetemel og melk???
Jeg sa jo at den var rar. ;)

Sånn gjør du:
Visp melk og mel sammen og varm opp mens du rører hele tiden.
Blandingen skal bli tykk, skikkelig tykk, nesten som browniesrøre.
Ta den av plata og la det avkjøle helt.

Mens kjelen avkjøles mikser du smør og sukker sammen.
Lenge. Helt til du ikke kjenner noe til sukkerkornenen egentlig.
Jeg hadde ikke tålmodighet til det så jeg gav meg vel etter 15 min. kanskje.

Når melkemel-blandingen er helt avkjølt, rør inn vaniljen.
Deretter mikser du det sammen med resten. Visp lenge, lenge leng. Konsistensen skal bli omtret som kremfløte når det er ferdig. Jeg vet ikke hvor lenge jeg vispet, men sukkerkornene forsvant i alle fall. Så her kan man nok ikke vispe for lenge. Hvis det ser ut som det skiller seg, har du ikke vispet nok.

Når den er ferdig, smør den på muffins eller kake. Passer helt fantastisk sammen med sjkolademuffins eller sjokoladekake. Til en pose med ferdig muffinsmiks, så ble det alt for mye krem, så man kan sikkert halvere den også.

Utrolig nydelig!

Namnam!! (Det er ikke fuglebæsj på vinduet
altså, det er maling. :fnis:)

Da har jeg faktisk laget en ny ting denne uka også. Kjempegøy!! :)



1 kommentar:

Monica sa...

Høh. Ja, det må jeg si var en merkelig frosting - men sikkert god! Spørs om jeg orker å gi meg på den, ettersom jeg bare har en håndholdt mikser, men jeg skal skrive av oppskriften fluksens!

Takk for tipset!

M:)