søndag 22. august 2010

Tilbake til hverdagen

I morgen er det altså tilbake til hverdagen. Sommerferien for alle skolebarn i Trondheim er over. Snuppa begynner i 5. klasse og jeg tror hun gleder seg til til å begynne igjen. I motsetning til meg, så synes hun at ferien har gått alt for fort.

Sommeren har vært ganske fin egentlig. Starta litt trått, med mye kaldt vær, men når det endelig snudde, så er det ikke regn jeg forbinder sommeren 2010 med. Ble ikke noen tur utenbys på oss i år, men har planer for neste sommer. Nå er det jaggu på tide vi drar en tur altså. :)


Nå går det altså mot høst, og akkurat nå føles faktisk det helt greit. Høsten er jo vakker den også, selv om den er mørk og noen ganger alt for regnvåt for min smak. Blir uansett koselig å sitte inne drikke te/kakao med ungene og strikke på et eller annet strikketøy. Eller spille et brattspill, lese en bok eller se en god film. Blir nok bra tenker jeg. :)

Nå har jeg vasket hus, drukket en kopp te med melk, blogga og irritert meg over at Get har bestemt å ikke gi tv-signaler til get-boksen min. Det betyr jo at jeg mest sansynelig går glipp av Rosenborg-Molde i dag. Det liker jeg slettes ikke!!

Snuppa har kommet hjem fra hyttetur, og stakk like fort ut ut igjen. Blir tidlig kveld på henne framover, nå som det er skole igjen.

Edit:
Jippi!! TV-signalene tilbake igjen. Fotballkampen er redda. :)


Håper alle har en riktig flott søndag videre.

1 kommentar:

Store og små sa...

Der var du jo, jeg har savna deg.

Tenk at Sara begynner i 5.klasse da, herregud så fort tiden går.

Jeg gleder meg litt til høsten jeg også, håper den blir fin med masse bra vær og flotte farger.