torsdag 15. juli 2010

Stille ...

Jeg må virkelig si at det er stille i Heidiheimen når ungene er borte altså. Jeg savner dem selvfølgelig masse, men det er utrolig godt med litt alenetid også. Det aller beste er muligheten til å gå ut når jeg måtte føle for det. Jeg kan gå på butikken etter ungenes leggetid, og jeg kan ta meg en spontan tur på Kaffe hvis jeg har lyst. Det er faktisk good times av og til. Når man er alene med barn har man ikke like stor valgfrihet som de som er to om ansvaret, men det er helt i orden, for aleneforeldre er utrolig flinke til å tilpasse seg.

I dag er det faktisk godt og varmt her i byen. Litt varierende skydekke, så sola titter bare innom av og til. Helt i orden for meg, jeg sitter sjelden ute å soler meg uansett. Hvis jeg ikke er på sydlige breddrgrader da. Men da her jeg betalt for solstrålene, så da er det liksom greit å få valutta for pengene. :ler:

*Fra siste sydentur på Rhodos 2004*


Nå ser jeg en haug med svarte skyer i det fjerne. Spørs om denne varmen vil føre med seg torden og lyn. Jeg er skikkelig redd for Tor med hammer'n. :( Han gir meg bl.a hodepine.

Til slutt vil jeg minne alle om at:Ha en flott torsdag.

1 kommentar:

Norunn sa...

Plakat til ettertanke :)

Håper solstrålene varer en stund, her har de holdt seg i flere timer nå og skal vist fortsette enda en stund :D