lørdag 26. juni 2010

Er det noen der ute?

Bloggen min har ligget brakk i over 6 mnd., så at noen i det hele tatt er innom her lenger er i så fall ganske utrolig. Vel, som kjent forsvant scrappelysten som dugg for solen for over et år siden, og har siden ikke vært å oppdrive. Samtidig forsvant også lysten til å ta bilder, og det er jo bare trist i grunnen. Meeeen, så dukket faktisk den savnede bruksanvisningen til kamerat opp for noen uker siden, og nå er det endelig moro å ta bilder igjen. :)

Så hva har skjedd i Heidiheimen siden sist da?
Vel, ungene begynner å vokse til. Knotten er blitt 4 år og 3 mnd., og snuppa ble for ikke mange dagene siden 10 år. Jeg har som Sara runddag i år, men den snakker vi ikke så høyt om. ;)
Ellers har det vært både oppturer og nedturer, men det er vel sånn livet er for alle? Man kan jo ikke regne med medvind hele tiden.

Nå er det i følge kalenderen er det "sommer", men man skulle vel egentlig ikke trodd det, sånn som det regner her.
Tror vi kanskje har hatt en eller to dager med sol og temperatur, som har kvalifisert til sommerkjole. Snuppa elsker å gå i kjole, og korte tights, men det har vært lite bruk for dem så langt.
Jeg tror, og håper fortsatt at juli/august blir sommermånedene i år. Jeg har i alle fall bestemt meg for å slutte å klage. Det er jo faktisk bortkastet energi, så lenge man ikke får gjort noe med det likevel.

I kveld skal vi kose oss med taco har jeg tenkt. Noen uker siden sist, så da er det vel på tide. :) Snuppa har vært hos bestemor i natt, og kommer vel hjem om ikke så lenge. Hun har fått lange støvler har jeg hørt rykter om. Takk bestemor!!

Legger inn noen bilder også ...


Hurra for 17. mai

Mammas lille luring ...
Kakao og stekt egg var frokostønsket til 10 åringen. ;)


Iskaffe på verandaen

2 kommentarer:

Heidi sa...

She's alive! Hehe...

Velkommen tilbake til Bloglandia. Håper lysten til å skrive holdes ved like. Jeg er stadig på jakt etter gode blogger å lese.

Gratulerer med 10-åring! Og med tid og stunder rundt tall selv... ;o)

Ha en fin helg!

Heidi

Vibeke sa...

Hei Heidi:)

Så hyggelig med det innlegg i bloggen din igjen:)
Har virkelig savnet deg og den kreative scrappingen din:):)

Håper at det kommer mer fra deg fremover:)

God helg:)