søndag 8. november 2009

Høstmørket har senket seg ...

... og da er det godt å sette seg ned med et eller annet strikketøy i hendene. Jeg har strikka ferdig en par-tre ting den siste tiden, men kjenner at det går litt tregt med det jeg fortsatt har på pinnene nå.


Deilige ullsokker i Falk til Adriansen. Skaftet er strikket etter et mønster fra Drops design. Helen er strikket etter helen til CookieA sin Monkeysokk. Tåen er masket sammen forran.


Pulsvarmere til snuppa. Mønsteret finner du hos Elisabeths verden . Veldig enkel og grei oppskrift. Disse strikker du på en kveld du har god tid. Jeg har brukt Bris, og har heklet en enkel bord nederst.

Ullbukse til knotten. Vet ikke om jeg helt liker at det kun er vrangbord oppe i livet. Innbiller meg at den fort kan begynne å skli ned. Buksa ble veldig fargerik, og guuud så mange tråder jeg måtte feste.

Nå skal ta en pause fra pc, og sette meg ned med en deilig kop te å se cupfinale. Håper Aalesund knuser molde i dag. ;)
Har funnet mange fine og artige julegavetips på nett igjen, og skal blogge om det senere i kveld. Ha en flott søndag.

Teatime:2 kommentarer:

Heidi sa...

Det er herlig med små strikkeprodukter man faktisk blir ferdig med! Men problemet er at når strikkebasillen angriper en, må man starte på nye prosjekter hele tiden! ;o)

Forøvrig synes jeg du er en veldig flink strikker! Pene arbeider du lager. På buksa tror jeg nok jeg hadde sydd ned vrangborden i livet og tredd i en strikk. Fryktelig irriterende hvis sånne ting sklir ned... :o)

Hanne sa...

Så mange fine plagg du strikker. Festlig ullbukse, men kan tenke meg at trådfestingen var litt av en jobb.
Jeg følger spent med på å se hvilke julegavetips du har funnet!
Pludrehannneklem