torsdag 20. august 2009

Sommeren er snart over ...

Bloggen har i sommer blitt kraftig forsømt, og scrappe har jeg nesten slutta med. Håper det blir mer tid til det utover høsten! Er jo verdens beste hobby! =o)

I sommer har det ikke skjedd så alt for mye, bare tatt livet med ro i det fine været vi har vært så heldige å ha. Ungene har vært på vestlandet med pappa, og hjem igjen var de innom Hunderfossen. Neste år må vi komme oss ut av byen altså. Den som bare hadde hatt ei hytte ved sjøen!! *drømmer*

Bilder Tatt langs Ladestien:


39 år! 5.august:

Nyyyydelige råååsa roser fått av ungene og Lovise. Tusen takk!! Gla' i dåkker!Tidsfordriv:

Fjortisbøker kanskje, men åh ... så bra. Fire tykke bøker lest på engelsk på 1,5 uker. Hekta kan man si.

Utpå våren plantet Adriansen gulerøtter i barnehagen. I en melkekartong. I dag hadde han innhøsting. De fleste var veldig små, men noen ble imponerende store synes jeg. Han spiste dem med andakt! :ler:


:)

4 kommentarer:

ninabakke sa...

Fine bilder :)

hihi, for noen søte gulrøtter!

Elisabeth sa...

Fine bilder ja :)

De fire bøkene på en og en halv uke?? Har du ikke bedre ting å gjøre? ;P Såg filmen og synes den var helt grei.. Gidder ikke lese boken :P Leser krimbøker i stedet ;)

Heidi sa...

Elisabeth: Når man er aleneforsørger til to barn, det er ferie, ungene er hos pappan sin i to hele uker, og man ikke har noen mann og krype inntill om kvelden, da har man faktisk ikke annet å gjøre. :)

Heidi sa...

Gratulerer med dagen som var! Vi har bursdag nesten samtidig, jo! :o) Har lest de tre første bøkene i twilight-serien, men jeg er feig og leser dem på norsk. Er litt hekta, men blir litt mettet av Bella & Co. Men skal selvfølgelig lese de andre i serien også.

Veldig søte gulrøtter, forresten! :o)