fredag 13. februar 2009

scRappen og strikkerier

Da har jeg lagt til scrappen min av Ania inne på Mania. Ania er en genial scrapper, som har utrolig mye fine LOer i samlingen sin. Min scrapp har vært ferdig lenge, men jeg har kommet fram til at jeghar en stilkrise for tiden, så ingenting jeg lager blir helt som jeg ønsker. Derfor kvier jeg litt for å legge ut det jeg lager. Vel, den ble da litt søt i alle fall.

Bildene tok jeg en ettermiddag Adrian ikke hadde sovet i barnehagen. Pluttselig satt han ved siden av meg og duppa gitt. Han har begynt i ny barnehage og siden han var så vanskelig å legge den siste tiden i den gamle, tenkte jeg at han kanskje ikke hadde behov for å sove der mer. Hjemme sover han nemlig ikke. Den siste uka har han lagt seg for å sove i barnehagen hver dag. Ja det har vert helt uten protester også. Det er tydelig at den nye barnehagehverdagen er litt slitsom, for han har sovet i vogna på vei hjem de dagene han ikke har sovet i barnehagen. Jeg er heldigvis velsignet med en gutt som er grei å legge, så en dupp på en halv time på vei hjem har ikke bydd på de store problemene ved leggetid. Men det er uansett bedre at han sover fra seg i barnehagen. Må legge til, at jeg er veldig fornøyd med barnehagen. Vi har blitt møtt på en veldig trygg og god måte, og det gjør alt så mye lettere i innkjøringsperiode. Selv om det var litt fælt å gå fra han, så visste jeg at han hadde det bra og ble godt tatt vare på. At jeg har følt det sånn, har nok gjort det lettere for han også. Barn har jo en egen evne til å merke om vi foreldre er engstelige for noe.

Vel, her er i alle fall LOen:


Jeg har fortsatt strikkedilla, og har gjort ferdig en par ting til ungene. Denne lua er innspirert av hun reporterdama sin lue under alpin-vm. Ble nok ikke helt lik, og kunne med fordel ha brukt annet garn, men Sara ELSKER den. Den er strikket i eskimo på pinner nr. 9.Har dessuten strikket ferdig sokkene til Adirian, + at jeg har laget et smetteskjerf i samme garn. Ble fint synes jeg, men tror jeg får problemer med å ha det på han.

Siden alt av klær bør merkes, så har jeg brodert navnet, og initialene hans på skjerf og sokker. Det er så irriterende når man legger ned mye arbeid i et strikketøy, og det blir borte etter en dag. Så folkens, husk å merk ungenes klær!!

I dag er forøvrig Adrian og jeg hjemme. Sara skal overnatte hos bestemor i kveld, og i morgen skal de på kino å se den nye Olsenbanden jr. filmen. Det gleder hun seg til. Håper alle som er innom får en superduper helg, og ikke minst en flott vinterferie.4 kommentarer:

Torill sa...

Så flotte ting du har laget!!! Skikkelig kreativt!

Håper du får ei virkelig super helg!! klem

Anne Bente sa...

åh... så flot og kreativ.

Anita K sa...

Så fine tng du har laget. Synes lua var superfin. Ha ei god helg!

amylin sa...

Fin lue! Ha en fortsatt god helg!