søndag 21. desember 2008

Pluttselig lillejulaftenSnakk om dårlig blogger da! Her har det faktisk ikke vært liv siden 1. søndag i advent. Ikke har jeg scrappa noe særlig heller. For å være ærlig så har jeg vært litt lei hele scrappinga :dåne:. Har laget noen after aight bokser som gies bort i gave da. Ellers har jeg begynt på et lite album med bilder fra 2008.

Så hva har så vi gjort i desember da tro? Har vel gjort det som alle andre har gjort tenker jeg. Vært syke, bakt litt og kost oss. Ja, litt kjefting på trassige småtroll har det vel også blitt. Julegavene ble jeg ferdig med før helga, huset er omtrent ferdigaska. Har bare kjøkkengulvet igjen. Det tar jeg i ettermiddag når ungene har dratt igjen. De er egentlig hos pappan sin, men det var visst ikke s enkelt å ha med begge to på jobb, så jeg har hatt dem siden i går til i dag. Helt greit for meg, jeg vil jo aller helst være sammen med dem uansett nå i jula. I dag har vi pynta juletreet og Sara har vært ute en tur på ski. Adrian har en fæl hoste, så han har vært inne. Han har kost seg masse med den fine lokomotivet Thomas boka han fikk i kalenderen i morra. :lol: Siden de er hos pappa, fikk de åpne dem i dag. Sara fikk dvd med Abba. Stor hit!

I morra skal vi til mamma alle sammen og spise kalkun og åpne pakker. Blir vel koselig tenker jeg.

Avslutter med å ønske alle som titter innom en riktig god jul og et godt nytt år, og legger ved noen bilder tatt i desember.1 kommentar:

_Kine sa...

Så fine kakemenn! Og pepperkakehuset deres ble mye finere enn vårt... det ser ut som noen har pynta det i blinde :) Kos dere i jula! Digger pakken som er pakka inn i kryssord, btw.