lørdag 29. november 2008

Helg

Da er det lørdag og Adriansen og jeg koser oss hjemme alene. Sara er med ei venninne på Storlien (rett over svenskegrensa) i helga. I dag har vi faktisk sovet ganske lenge. Eller, lenge til oss å være. Adrian våkna vel 8.30 og fikk komme opp i senga mi og kose litt før vi sto opp. I formiddag har jeg fått scrappet ferdig en LO, og Adrian har sett på Postmann Pat.
Nå skal vi (dvs. jeg) vaske hus, slik at det er rent og pent til vi skal pynte til advent i morgen. Dessuten skal vi bake kakemenn eller pepperkaker også. Det blir koselig. Hadde tenkt oss til byen å se juletretenninga, men siden Sara er borte, dropper vi det.

Jeg har endelig fått tid til å kosescrappe litt. Ble en LO jeg ble ganske fornøyd med også. Den er forholdsvis enkel,og er helt uten blomster. :dåne:
Bakgrunnen er en tynn kartong som fulgte med en papirpakke jeg kjøpte en gang. Mønsterarket med de store prikkene, er fra Sei. Det med mindre prikker er fra Pink Paislee. Jeg har brettet arket på flere plasser og filt over bretten, i tillegg til å ha revet kantene. Jeg har faktisk ikke brukt noe form for ink på denne. Under bildet er det et journalingskort fra prima. Jeg har også brukt et ark fra en notatblokk. Ellers er det brukt en del bånd og en blonde. Clear bokstaver fra Heidi Swapp, scrappers floss, trinket pins fra Tim Holtz og et datostempel.

Ønsker alle som titter innom en koselig lørdag og 1. søndag i advent.

3 kommentarer:

Anne Bente sa...

åhhh, denne var bare såååå flot, nydeligt det hele
rigtig god advent til dig også

ninabakke sa...

Så fin :)

Ha en fortsatt fin helg

oheidia sa...

Veldig koselig LO med mange fine røffe detaljer som revet kanter og ser du har brettet ark og kanskje pusset over bretten? I hvertfall ble det en fin detalj!

Koselig bilde :=)

Hilsen Heidi