onsdag 1. oktober 2008

Da er alt i boks ...


Som noen av dere sikkert vet, så har jeg begynt på videreutdanning. Dette er deltidssudie, som er konsentrert til mest egenstudium, noen ukessamlinger og fredag/lørdagsundervisning. Ganske greit i grunnen.
Heldigvis fikk vi undervisningsplanene i juli, så jeg fikk vite hvilke helger jeg skulle ha undervisning. Som alenerforsørger er det jo ikke bare bare å få barnevakt bestandig. Det var ganske kult at de fleste helgene faktisk falt på ei pappahelg (fra og med aug. har ungene vært hos pappan sin hver 2. helg og 1 dag i uka). Dette er jeg veldig glad for og stort sett fungerer det helt topp. Bortsett fra noe bytting da, som man jo gjerne må regne med av og til. At ungene får være sammen med pappan sin reglemessig er jo det som er viktigst, og noen ordning med hver 3. helg som vi hadde da han bodde på østlandet, er nok ikke aktuelt i framtiden i alle fall. Så lenge det fungerer bra sånn som nå, lar jeg aldri i verden ungene mine bli avspist med noe mindre en den ordningen vi har i dag. I min verden er det ungene som har og skal ha 1. prioritet!!! Er det så urimelig da?

Vel, det var kanskje en liten avstikker, men jeg har i allefall kommet godt i gang med skolen, går litt trått med lesinga innimellom da. Kjenner at det er en stund siden jeg satt på skolebenken gitt. :ler: Det er veldig gøy i alle fall. Har fått tak i en person jeg skal veilede og da er alt bare fryd og gammen. *jippi*

Det blir ikke nytt dusjkabinett før i morgen, men det får jeg vel bare tåle. Ungene er til faren i dag, så jeg trenger i alle fall ikke dusjen for dem. Jeg får ta en kattevask i vasken tenker jeg. Går så bra så. :lol:

Nå skal jeg scrappe litt tror jeg, og så blir det lesing i kveld.

Ha en flott dag alle sammen!

4 kommentarer:

Trine {Triurine} sa...

Amen sier jeg bare! det burde jo pappan også innse at ungene går foran alt!
Håper det fungerer sånn!

Gine sa...

Lykke til med studiene Trine
Masse herlige bilder i bloggen din

Anne Bente sa...

held og lykke med studierne, lyder som i har det hele til at passe sammen, og det er jo herligt.

Hilde sa...

Lykke til med studiene. Hva slags videreutdanning tar du?

Grattis med stripeplass!