søndag 14. september 2008

Sverresborg Trøndelag Folkemuseum

Forrige søndag benyttet vi oss av det nyyydelige været og dro en tur til Sverresborg Trøndelag Folkemusen. Det er nesten flaut å tenke på at de gangene jeg har vært der, så har det vært på sånne plikgreier gjennom skolen. Har vel vert der en gang med Sara da hun var liten, men det er så lenge siden nå, at jeg ikke helt husker hvordan det var. Ikke var ingangen så ille heller. I alle fall ikke i forhold til prisene på Bygdøy. Der blir man jo omtrent ruinert.

Vi var innom utstillingene først, og her var det masse fint å se på. Skikkelig morsomt med utstillingen av interiør fra mange epoker. Artig å se utviklingen ja. Morsom var også utstillingen fra gamle stiftelsen. Virkelig verdt å se.

Utendørs er det jo bare helt herlig. Spes. hvis været er så bra som sist søndag. Gikk hele runden og så mange flotte og gamle hus/bygninger. Tok mange fine bilder selvfølgelig.
Høydepunktet til Adrian var nok å sitte på Gråtass. =o)

Så alle Trøndere, vi må jo ikke glemme at vi har en slik fantastisk plass her i byen, og benytte oss av den vi også. Hit skal vi nok flere ganger ja. Dessuten har de alldeles nydelig mat på Tavern, om en litt dyrt.

Neste gang vi skal på utflukt blir det Ringve museum har vi bestemt oss for.

Litt julenissesledeassosiasjoner kanskje?


Adriansen på Gråtass!! O'lykke!!!Supersnuppa mi!

Utsikten fra borgruinen. Alldeles praktfull!!

1 kommentar:

Anne Bente sa...

wawww sikke flotte billeder, det ser bare hyggeligt ud, og den udsigt der, den er jo bare flot.