lørdag 27. september 2008

Se hva jeg fikk da!!

For noen uker siden kom min aller beste venninne i hele verden!! innom med en alldeles nyyyyydelig gave til meg. Sissel er et unikum når det kommer til håndarbeid, den jenta kan absolutt alt. Eneste hun ikke gjør er å scrappe faktisk! :dåne: Hun hadde sikkert vær utrolig god på det også!

Vel, hun har "dessverre" bosatt seg på vestlandet med mann og barn, og det er derfor ikke så ofte vi treffes, noe jeg synes er veldig synd. Vel, man har jo telefon og jeg er som mange vet glad i å skravle på fonen. :lol:

Vel, for noen uker siden var hun altså i Trondheim i et bryllup, og kom da innom med denne!I går fikk jeg dessuten vite at dongeristoffet er en av Tottos (mannen hennes) gamle bukser. Haha, tenk jeg går rund med buksa hans på skuldera. Helt genialt. Veska er kjemperomslig og jeg elsker den.

Besøk Sissels blogg her: Sissels hobbyblogg

Ellers går livet sin vante gang i Heidiheimen, og inspirert av Karen Russel (jeg elsker den bloggen, hun skriver så vanvittig morsomt om hverdagslivet sitt, dessuten tar hun fantastiske bilder også) legger jeg inn 10 små fakta om oss.

1. Høsten har helt klart kommet sigende, noe jeg merker på rennede neser og og ekkel hoste. Adrian har hostet fælt den siste uka.

2. Sara aksepterer ikke å ha på seg noe annet en skjørt eller kjole på skolen. At det blåser og regner sidelengs spiller ingen trille.

3. Adrian har proklamert til pappan sin at han ikke får lov av mamma å bæsje på do. Bør jeg bekymre meg over at 2,5 åringen min allerede prøver seg på en bløff?

4. Til opplysning så er det IKKE lurt å la en bolle med alle tørrvarene til en bolledeig stå på bordet med en sleiv i. I alle fall hvis du har en overivrig og så klart hjelpsom 2,5 åring i huset. Man vil da oppdage at mel kan legge seg på de mest utenkelige plasser.

5. Adrian vil at jeg skal lese "Lillesøster skal tisse" av Kari Grossmann opptil flere ganger pr. dag. Han elsker den boka.

6. Jeg hoster snart ut lungene mine.

7. Rullesko er det Sara ønsker seg aller mest i hele verden for tiden.

8. Jeg har blitt i mye bedre form etter at jeg har begynt å gå minst 1 time pr.dag.

9. Det er pappahelg denne helga, og selv om jeg savner ungene og er glad de kommer hjem i dag, så er det deilig med bare tid til seg selv.

10. Tacograteng til middag i dag. Mmmmmm

Ha en flott søndag alle sammen ...

1 kommentar:

Anonym sa...

Ååååh! Den veska var jo bare helt KNALL! Dritfin! Kunne godt hatt en sånn, ja!

Artig lesing om hverdagslivet, Heidi! Mye jeg kjenner meg igjen i! Sara min har heller ikke akseptert at høsten har kommet, og kjole og leggings er stadig ønskelig! Gjerne en tur på stranda, også!
Brrrrr.....

Jeg er hjemme alene med Ingird for tiden, Tom og Sara er i Nord-Norge. Jeg holder på å gå på veggen, savner den lille loppa mi, og koser meg ikke i det hele tatt... Koser meg jo med Ingird, da, men det gjør jeg jo ellers også.

God bedring, håper lungene holder seg på innsida!

Ha en strålende søndag!