søndag 21. september 2008

Nå er det skikkelig artig å scrappe igjen!

I dag har jeg fått tid til å scrappe en LO som faktisk ikke er til en eller annen utfordring til ScrappeMania. Koste meg veldig med denne. Har brukt S2M papirer igjen, fordi de rett og slett så utrolig nydelige.Adrian er stort sett en veldig aktiv gutt, men har faktisk vett til å roe ned av og til innimellom. Da finner han fram teppet sitt og smukken og legger seg på gulvet eller på sofaen. Som regel varer ikke den lille hvilen i mer en et minutt eller to. :hihi:

Jeg har brukt:

Mønsterark og stempel fra S2M, en gammel bikside, en bit av et gammelt helseteppe, en tag, en primablomst, prima bling, liten klokke fra 7G, QK blader kuttet ut i filt, knapp, hyssing, bing fra panduro,tiny alpha fra MM, photo ancor fra ??, bånd, broderitråd, metall stjernegreie fått av Kristina og Distress ink.

********

Utrolig hvor fort disse barnefrie helgene går altså. Det er veldig godt med fri, men det er enda bedre å få dem igjen. Da de kom hjem i dag hadde vi vaffelfest her, det var godt det. I morgen får begge to med seg vafler på skole og i barnehage.

5 kommentarer:

Norunn sa...

nydelig LO Heidi!
De papirene er virkelig nydelige:)

Vibeke sa...

Kjempe fin LO :)

Jeanette sa...

Herlig LO!

Norunn sa...

og du....jeg har en award til deg i bloggen min ;)

cathrineangelica sa...

kjempe fin lo,
men nyydelige farger:)