onsdag 20. august 2008

Bad Girls

Bad Girls kit er en av sponsorene på SM, og vi har fått lov til å leke oss med kittet for august. Det var veldig spennende å få pakken i posten, og jeg må si at jeg ble veldig fornøyd med det som kom. Papir og stæsj falt veldig i smak. Har vurdert å abonere på kit, men har liksom ikke helt klart å velge. Må innrømme at jeg ble enda mer frist, etter å ha mottatt dette.

Bildet på Loen ble tatt siste uka av ferien vår, da ungene og jeg var sammen onkel og Torild på "hytta" deres i Lensvika. Vi nøt noen herlige sommerdager der ute.

Det jeg har brukt fra Kitet er: 2 Mønsterark fra K&Company, Glitter Thickers, en froté blomst og en Urban Rhapsody Naked Tag, knapp

Resten jeg har brukt er: Prima bling, symaskinsøm, Prima journalingsark, MM tiny alpha stickers, bånd fra CC, Prima stamp sticker, Prima blomster, rackle paint, distress ink og knapper


6 kommentarer:

nabon sa...

Lekker-lekker-lekker, utrolig flott,digger alt sammen, hele LOen er bare til å dåne av.

*lagret*

Beate sa...

Å ja de papirene fra K&company var bare heeelt *dåån*. Jeg har akurat scrappet med dem selv.
Knallflott layout! :)

Vibeke sa...

Skikkelig flott Heidi!!:)

Er så pent med blått!!:)

Linn sa...

OJOJOJ sååå vakker LO, er så fan også av titlene dine! De er så leken og passer så perfekt til bildene :D Den fløyelsblomsten under bildet til venstre er det Prima? Er gal etter blomster og vil gjerne ha ALLE typer hihihi!

Likte så godt farvevalgene dine her, fikk jenta di fram perfekt i LOen :D

Tine sa...

For en fantastisk LO. Elsket alt ved den. Nydelig!

Tine sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.