tirsdag 17. juni 2008

Vi har scRappet Mo9ca og bursdagsfeiring

Da er 8 åringen i huset feiret på alle bauger og kanter. Hun ble storfornøyd med alle gavene. Dro glad og fornøyd til pappa med et sånt DSspill i hånda på fredag. Dermed hadde jeg fri til å ordne til bursdag og scrappe scrappe scrappe.

Vel, ble ikke mye scrapping da, men fikk vaska leiligheten og bakt til bursdag på søndag. I dag er det tirsdag, og det finnes ikke tvil om at det har kommet hjem to unger hit igjen.

Søndag var det altså familieselskap, med bløtekake, muffins og pai. Sara var veldig fornøyd med å være midtpunkt så klart. Etter en stund gikk hun ut og kom inn igjen, en mobil fattigere. Skikkelig dumt, men den var i utgangspunktet ikke helt god, så hadde nok vært nødt til å bytte den ut om ikke så lenge. I går ble det derfor ny mobil for noen av bursdagpengene. Det ble en enkel Nokia 1208. Flott telefon til barn. Ikke er den vanskelig å bruke, ei heller utstyrt med f.eks kamera. Billig telefon uten abonemang.

I går var det barnebursdag på McDonalds. Veldig greit å ha det der, når plassen her hjemme ikke er så stor, og man aldri vet om det er oppholds lenge til å ha det ute. Jentene storkoste seg, Adrian like så. Da vi kom fram oppdaget jeg at kameraet lå igjen hjemme. Det var litt krise, men hadde ikke tid til å hente det igjen. :sukk:

Så nå er det heldigvis ett år til neste gang. Selv om det er veldig koselig med bursdag, så er det jo en del som skal organiseres.

********

Vi på Scrappemania har scRappet mo9ca. En nydelig LO, av en fantastisk flink scrapper.

Her er mitt resultat:

Bildene er fra et sånt fotobokstog for barn. Som dere ser så er ikke det akkurat av den beste kvaliteten. :lol: Unasett så var de litt artige å scrappe.

Jeg har brukt: En grov kartong som var med i en scrappepakke jeg fikk her en gang, Pink paislee, En gammel bokside, bånd fra EF, thickers, Tag fra panduro, fotonegativ, primablomster og en "si det med krystaller" :fnis:, noen pærler, ricracbånd, MM stickers og en remse fra et mønsterark jeg ikke husker kommer fra.


2 kommentarer:

ninabakke sa...

Morsom :) Kjempe flott LO!

tagget deg

Vibeke sa...

Flott LO!!! Kule bilder og flotte detaljer!!:)