torsdag 12. juni 2008

Inspirert av Stempelgal *tusen takk*

I gårkveld var jeg innom bloggen til Stempelgal, og der lå det noen alldeles nydelige tags hun hadde farget selv med kaffe. De var så stilige at dette måtte jeg bare prøve selv.

Jeg er ingen kaffedrikker, men har sånn for sikkerhetsskyld pulverkaffe liggende. Dermed var det i grunnen bare å sette i gang.

Fant fram en del tags fra panduro, men siden de er helt uten noen form for dekorasjon tenkte jeg at jeg kunne stemple dem litt først. Det funka veldig greit faktisk. Var litt spent på om det ville forsvinne. Jeg brukte en brun stempelpute for å få taggen i samme fargenyanse.

Putta taggene i kaffevannet og lot det stå over natta.

Tok dem opp i morrest og de var blitt så fine. Jeg er såååå utrolig fornøyd med dem. Jeg la dem på en avis og strødde litt kaffepulver over dem som Stempelgal hadde gjort. Kjempefott virkning. Jeg trodde det ville ta en evighet før de tørka, men nå er de jaggu snart tørre. Gleder meg til å bruke dem på en LO eller andre prosjekter.


Last night I went by Stempelgals blog, and found some beautiful tags she has dyed herself with coffee. So I got inspired to make my own. It was so much fun, and so easy to do. All you need is some tags, paper etz. water and instantcoffeepowder. Mix powder and wather and put the tags in the coffeewater. Let it stay in the water for at least a few hours. Take them up an sprinkle som powder on the tags/paper when it's still wet. Leave to dry.

My tags turned out like this:
8 kommentarer:

Vibeke sa...

Vet du hva - jeg kom akkurat fra kjøkkenet nå - hvor jeg akkurat har lagt masse tags i kaffe :) Var innom samme blogg i går vi ja:)

Så fine de ble!!! Gleder meg til mine blir ferdige!!!:)

Anne Bente sa...

wawwww for en super ide, det må da prøves :)

Jeanette sa...

Så herlige og vintage-aktige disse ble. Kjempekule! Gleder meg til å se dem i bruk!

Mulig jeg er dum (he-he), men jeg skjønner fremdeles ikke hvordan du laget de bokstavene til One in a million. Og hva er EGENTLIG Dottie Ann? Kan du forklare enda en gang hvordan du har laget disse bokstavene. utrolig fin layout med mye fine detaljer iallefall! Inspirerende å kikke i blog'n din, Heidi! *klem*

Jeanette sa...

Tusen takk, Heidi! Så snill du var som delte hemmeligheten. Men da må du nesten fortelle hvor du kjøper Dottie Ann også da? Pleaase?! :)er.

Du lager utrolig mye fint, og det er artig og følge med på ScrappeMania.

Gleder meg til flere utfordringer. :)

Ha en superfin scrappekveld!

Maria sa...

Disse ble skikkelig lekre heidi:)
Lur ide å bruke stempel for å gi dem en ekstra fin look :)

Beate sa...

De tagsa var råflotte!! Dette må jeg prøve en dag!

Ha en flott helg. :)

Linn sa...

Nææ ka kuuult! Det må prøves helt klart! Er jo helt hekta på å alterere, uansett produkt er tanken med en gang : hva kan jeg gjøre med denne da? Råstilig ble det!!!

Linda sa...

wow så flotte dem tagsa va, hm... hi hi jeg får vell teste det ut engang jeg og...
-linda-