torsdag 5. juni 2008

Gjestedesigner LO til ScrappeMania

Da har vi lagt ut 2. faste utfordring på ScrappeMania! Kjempegøy at Xstine ville bli med på dette. Hun gav meg dog en ganske vrien utfordring, for jeg er ingen BOM-scrapper. Jeg egner meg rett og slett ikke på bilder jeg altså. Oppgaven var/er altså å scrappe en LO om oss selv og noe som gjør oss glade. I tillegg skal det være maling på den.

***
Guestdesigner-challenge LO for ScrappeMania. Thank you Xstine for this wonderful challange.
We are going to scrap a LO about our selfs. About something that make us happy at the moment, and she wanted to see the use of some paint.
It's hard fore me to BOM, I can't say I'm especially photogenic. In any case, it was actually fun.
***

Her er resultatet mitt. Bildet ble tatt på Scrap og Sånt fredag i forrige, av Tone fra SM. Vi hadde det utrolig gøy under den seansen der. Vel, jeg hadde det i alle fall gøy. Bortsett fra ungene mine, er det scrappinga som gir meg mest glede for tiden. Så derfor ffant jeg ut at jeg måtte lage en bom som hadde noe med scrapping å gjøre. Jeg er en liten smule hekta på Primablomster og siden jeg ikke klarer å holde levende blomster i live så lenge, er jeg veldig glad i disse kunstige fra Prima.

Jeg har brukt: Gamle mønsterark fra Daisy'Ds som jeg aldri blir lei av faktisk. Diverse Primablomster selvfølgelig, en gul plastikk blomst fra MM, Bånd fra EF, Håndtak fra 7G, Journalingark fra Prima, Say it in crystals fra Prima, blomsterbånd fra ???, En blomst jeg har heklet selv, bling brads fra MM, Hjertebinders fra MM, små stickers fra MM.
Flower power er trykt med rød dabbermaling, samme er to røde blomster. Stempel alfa og blomster fra Penny Black.

***
Supplies: Old patternd paper from Daisy'Ds, Primaflowers, flower from MM, Ribbon frm EF, handel from 7G, Journalingspot from Prima, "say it in crystals" from Prima, flower ribbon from ??, Handmade withe flower, bling brads MM, Small stickers MM, Stamps from Penny Black, Red paintdabber.
***

Håper mange vil ta seg tid til å være med på denne. Er jo en glimrende mulighet til både ta bilde av og scrappe seg selv.


7 kommentarer:

Anonym sa...

Denne var så lekker! Og blomstene er jo bare til å spise opp! *tjihi* vel, nesten i alle fall, tviler på at de smaker særlig godt...

En virkelig lekker LO, Heidi!

mari sa...

lekker lo!!!

ToneF sa...

hihi... denne ble jo sååå hærlig da Heidi :D Det var kjempeartig å se den!!!
Supert bilde da ;)

*klem*

neeta sa...

*sukk* Helt nydelig layout! Alle detaljene var sååå lekre:)

Vibeke sa...

Flott Lo Heidi!!! :)
Litt skummel den utfordringen der -
jeg tror ikke jeg har noen bilder av bare meg heller jeg...

Anne Bente sa...

åhhhh den er jo bare utrolig lækker supert :)

samounette sa...

Whaouhhh !!!.. This layout is so beautiful... and I love all this flowers !