torsdag 26. juni 2008

Award fra Xtina

Som sagt i forrige post, så har jeg vært uten nett i nesten 2 døgn, da v ar det jaggu koselig å komme på igjen og oppdage at man har fått en utrolig flott award av Kristina.

Dette gav hun som begrunnelse:
I was sitting with my scraps, going nowhere beacause of missing inspiration. And what do I usually do when that happens? I head over to my laptop to see if my good friend Heidi is online. Today she wasn't. she later texted me, telling me she had internet problems. Girl, I miss you, and not just today. We've both been so busy lately. Scrapbooking is not the same when I can't take a break and talk to you.
You inspire me with the person that you are, and the amazing things you creative with paper.

Hope I see you again soon! =)
:rørt:
Tusen tusen takk snuppa, det er en ære å være til litt inspirasjon for deg. Siden du er en av de jeg oftest lar meg inspirere av, så burde jo du få denne, men det fungerer jo ikke sånn dessverre.
Derfor går min award til:

Xstine som er ei fantastisk flott jente og en fantastisk flott scrapper. Xstine har et fyrverkeri av farger og et herlige oppsett på LOen sine. Hun er rett og slett en mester i det som jeg skulle ønske at jeg klarte, nemlig å scrappe i sterke farger. Dessuten er det sjelden hun scrapper barn, og det er i grunnen ganske forfriskende av og til. Misforstå meg rett, jeg har hele to favorittobjekter jeg som oftest scrapper, men Xstine gir meg faktisk lyst å scrappe andre ting enn bare ungene mine.

Hun skal dessuten ha æren for at jeg faktisk har scrappet en (1) LO med bilde av meg selv på. :lol: Det hadde jeg nok ikke gjort ellers.

Håper Xstine vil gi denne awarden til en (1) scrapper hun får inspirasjon av også.

2 kommentarer:

HegeAL sa...

psst..har tagget deg, sjekk bloggen min ;-)

Kristina sa...

Hm, hvorfor dukker ikke bloggen din opp i blogfeed'n min da?? Mystisk. Du er jo med der...

Koselig at awarden går videre. =)